Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötés szertartás nélkül?
olyat lehet?
őszintén szólva,nekem nincs kedvem érzelgős sablon dumákhoz,sok meghívottnak jópofizni,de még a fehér ruha se tud lázba hozni.
tudom,tudom,akkor minek házasodni.ez a páromnak fontos,engem nem izgat a dolog.
L26
Igen,van ilyen esküvő..A két tanús.Nekünk is az volt..
-sima hétköznapi ruhába mentünk be.
-az utcáról rángattunk be két embert tanúnak,így egy rokon sem volt ott
-A hölgy elmondta amit kellett,és röpke pár perc alatt férj és feleség voltunk
- egyedül csak egy üveg pezsgőt vettünk,hogy a tanúkkal tudjunk koccintani,ha már megtették nekünk azt,hogy elvállalták a tanúskodást.
-JA! Még gyűrűnk se volt..Az egyik régi gyűrűmet használtuk jelképnek..
Házasok vagyunk,és boldogok..
Lehet persze
kérsz időpontot az anyakönyvvezetőtől,bementek 2 tanuval (mint irták előttem,utcán is összeszedhetőek) és negyed órán belül férj és feleség vagytok
nekem is egyre jobban tetszik ez a verzió,amióta megemlitettük hogy össze kellene házasodni a rokonság világraszóló lagzit tervezget...csak koppanni fognak,mert az nem a miénk lesz
23/N
sok boldogságot
utálom az esküvőket övező felhajtást. az egész elvesztette már a valódi lényegét.
én is úgy tervezem, hogy veszek valami csinos, elegáns, alkalomhoz illő ruhát, kiválasztunk 2 darab hozzánk illő gyűrűt, szépen besétálunk, aláírjuk a papírt, felhúzzuk a gyűrűt, iszunk egy pezsgőt.
nem etetjük-itatjuk a szegről-végről ismert rokonokat, nem dobunk ki 10 évre elegendő spórolt pénzt az ablakon.
azért tanút nem az utcáról szeretnék berángatni :D erre már megvan a jelöltem.
a szertartásra elhívok pár olyan embert aki valóban nagyon fontos számomra, és szeretném, h részt vegyen ezen az eseményen.
de egy percig nem aposztrofálnám úgy ezt a napot, h életem legboldogabb napja...
életem legboldogabb napjai azok lesznek, amikor megszületnek a gyermekeink, kimondják az első szavukat, leérettségiznek, átveszik a diplomájukat és még sorolhatnám.
nem attól leszek boldog, h ünnepeltetem magam egy halom emberrel, akiknek jó esetben a felét ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!