Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha szertartás után nem dobom a lányoknak a csokrot?
Nem, egyaltalan nem rossz otlet, sot!
Am a dobocsokor nem azonos a menyasszony csokraval. Kulon erre a celra szoktek kottetni egy kisebb csokrot.
Ez nagyon szép gesztus!
Ez a csokor dobás csak hagyomány, ugyanúgy ahogy a tányértörés, a pénzseprés, stb... ha bármelyiket nem szeretnéd, akkor kihagyható! Te esküvődről van szó, Te döntöd el mit szeretnél és mit nem! De ahogy előbbi is írta, direkt erre szoktak csináltatni egy kisebb dobócsokrot, és akkor az esküvői csokrod meg az Apukádé lesz!
Ma már alapból két csokrot szoktak csináltatni, pont azért mert sokan leszárítják és elteszik.
Szóval van egy rendes (szép díszes) csokor, meg egy dobó csokor (ezt direkt strapa bíróra csinálják).
Anno én is meglepődtem rajta, de úgy látszik már így megy.
Az esetedben a normál csokrot leteheted apukád sírjára és a dobást se kell elhalasztani, habár nálunk senkinek se akaródzott elkapni és ismerősöm is így járt.
Nagyon kedves gesztus, szép ötlet, minden elismerésem és őszintén csodállak érte!
Mindenestre, ha maga a csokordobás tetszik neked: az én esküvőmön volt egy külön csokor a dobás miatt, hogy ne a sajátomat dobjam hanem megtarthassam. Amit eldobtam, az olyan volt mint az enyém, csak kisebb és kevésbé díszes, így is hívják az ilyet: dobócsokor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!