Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői torta árak?
26E???? nekünk szentlőrincen 15ért csinálnAK 100szeletest, igaz, nem marcipánbevonattal...
3 emeletes lesz
mennyiért találtatok kérdező?
A legolcsóbb amit találtunk is több, mint 25 ezerre jött volna ki, de inkább 30-35 a jellemző, ha nem a legalapabb ízeket szeretnénk. A szállítás is dob rajta legalább egy 10-15öt, szolgáltatótól függően. Szerintem ez elég sok pénz egy tortáért összesen, ráadásul ahogy láttam, nem igazán lényeges, hogy milyen dekor van rajta marcipánból - ebből is látszik, hogy valószínűleg messze nem kerül annyiba amennyit kérnek érte.
Második, nektek milyen bevonat volt? Honnan rendeltétek?
A 26-ot még reálisnak láttuk a többi árhoz képest.Nekünk 3 emletes,ebből egy diabetikus,a második emelet az év tortája volt,a harmadik is különleges,senki sem ismeri,akit kérdeztünk.Ebben az árban benne van a díszítés,marcipán virágokkal nem cukorvirágból,plusz a szállítás és az állvány.Mi úgy döntöttünk,hogy nekünk ez most megéri.
Gondoltam kérdező,hogy kb. 30-ezret kértek Pesten.
Van 1-2 szép ár, amit leírtatok..
Mi Szolnokon csináltatjuk, 3×30 szeletes torta lesz, összesen 18ezerért + 8 szeletes diabetikus torta 1450ért..
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint sajnos ez ennyibe kerül... mi a Dunakanyarban vagyunk tehát minél közelebbi helyről akartunk rendelni, hogy a kiszállítás ne legyen olyan sok ha már a torta is az, de ahogy látom 30-35 alatt nem fogjuk megúszni :-( Marcipán borítást szeretnénk, mert a dizájn amit kinéztünk (egyébként semmi bonyolult) csak azzal működik.
7-es válaszoló, hol csináltatjátok?
8-as, honnan valósi a maszek cukrász? Vállal maszek megrendelést mástól is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!