Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
500 ezerből lehet esküvő? Vagy mi az a legkisebb összeg amiből lehetne?
Ez iszonyat sok mindentől függ.
Ruhát is találni 20 ezertől csillagos égig..
Templom valahol ingyen van, van ahol elkértek 20 ezret.
Polgári nálunk asszem 15 ezer volt.
Legolcsóbb ruha kérdésed meg: nézz meg honlapokat, mert nem mindegy, tetszik-e neked a legolcsóbb.
Hát amin lehet spórólni kell. Meghívő, dísz, szalvéta, süti ezeket othon is lehet készíteni ha valaki ügyesebb. Smink, fodrász lehet ügyes barátnővel is vagy rokon aki fényképez.
Lehet a vőfély barát, rokon.
Simán. Nemrég volt egy kérdés, hogy 200 ezerből lehet-e tartani 30 fős esküvőt. Ott azt válaszoltam, hogy csak szűken. Erre totál lepontoztak, hogy túlzásokba esek, simán meg lesz még 150000-ből is.
Menyasszonyi ruha:
Én kifutó modellt vettem meg tavaly (nem béreltem) 27000 ft. volt. Engem nem zavart, hogy kifutó, nem volt ráírva. 20 fős esküvőnk volt, szerényen, de ebben azért volt menyasszonyi csokor, kitűző a tanuknak, autódísz. Zene ingyen volt az étteremben. Kicsivel 200000 ft fölött költöttünk, ha mindent beleszámolok. Fodrász, kozmetikus, cipő. Vőlegénynek már volt ruhája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!