Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te hozzámennél egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hozzámennél egy olyan férfihoz, akinek te lennél a 3. házassága?

Figyelt kérdés

Nálunk ez a helyzet és nekem nagyon rossz érzés. Lehet, hogy hülye vagyok, de nekem olyan, mintha nem venné ezt komolyan, ezért minden - már elnézést - "jöttment" nőt megkért volna. Nem érzem magam túl különlegesnek. Azt még megértem, ha valakinek tönkremegy az első, mert rosszul választott (én is egyébként), akkor még egyszer megpróbálja, de ne én legyek már a 20.... elveszti a varázsát. :(

Nagyon szeretem őt, szerelmes vagyok belé, de sosem fogok hozzámenni.

Nektek mi a véleményetek?

2012. márc. 6. 12:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Embere válogatja. Tudni kéne, hogy miért váltak el. Édesanyám a harmadik felesége a férjének (aki több évig nem is akarta elvenni anyut, mert félt magától a házasságtól). Az ő története: Az első feleségét nagyon szerette, de egyszer előbb ért haza és egy idősebb fószerral találta a közös ágyukban (azt hiszem ezt nem kell ragozni).

A második felesége "véletlenül" terhes lett (úgy döntött, hogy ideje gyereket csinálni, mert miért ne) ő meg elvette, mert bár nem szerette úgy gondolta nem hagyhatja el a gyereke anyját (kb. 3év múlva el is váltak).

Így egy gyereke volt az előző házasságából, ahogy anyunak is (egyszer volt házas az édesapámmal). 8évig éltek együtt, született egy közös gyerekük is (a kisöcsém) és csak ekkor merte megkérni anyu kezét.

Szóval fontos, hogy miért is vált el már 2szer. Ha ő nem bírt magával az más sínben tünteti fel a dolgot, de nem minden esetben tehet róla. Meg kéne kérdezni.

2012. márc. 6. 13:23
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

Az első házasság a szerelem győzelme a józan ész felett.

A második házasság a remény győzelme a tapasztalat felett.

A harmadik házasság a HÜLYESÉG GYŐZELME MINDENEK FELETT!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)

egy háromszor nős férfi felesége.

2012. márc. 6. 14:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Keresztapám is a harmadik házasságában él, immár 24 éve. Szóval nem elképzelhetetlen, hogy csak harmadszorra találja meg valaki a "másik felét".
2012. márc. 6. 14:20
 14/22 anonim ***** válasza:
31%
Én nem. Nagyon gyanús az a pasas aki 2 nőt elfogyasztott. Ott valami baj van.
2012. márc. 6. 15:14
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
Érdekes, amit irtok. Szerintem is körbe kellene puhatolózni, mielőtt kimondod az igent.
2012. márc. 6. 15:28
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
Én már a 2 gyerekes, mégis felbomlott házasságért is gyanakodnék, magában. A 2. házasság + ráadás.Nem a barátokkal, hanem a volt feleségekkel beszélnék, MINDENKÉPP! Lehet, kiderül tényleg nem ő volt a hibás, de gyanús.Különösen 2 gyereket, és nyilván emiatt hosszú házasságot felrúgni. 2 vagy több gyerekkel a nők már nagyon igyekeznek fenntartani a családot, ha felbomlik, abban ált. az apa a bűnös!Csak akkor terveznék vele komolyan, és akkor engedném magam álmodozni, ha már beszéltem a feleségekkel...
2012. márc. 6. 15:52
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

"Én már a 2 gyerekes, mégis felbomlott házasságért is gyanakodnék, magában. "

Hol van megirva, hogy CSAK a férfi rughatja fel a házasságot? Az ismerösök között MINDEN esetben a feleség akart független lenni, élni, stb. és a baj CSAK annyi volt, hogy az apa képes volt túl sokat dolgozni, hogy megélhessenek.

2012. márc. 6. 17:25
 18/22 anonim ***** válasza:
71%

1.A feleségek megkérdezése nem biztos,hogy a legjobb megoldás. Az exek,főleg,ha vita volt a válás körül,nem fognak objektíven válaszolni erre a kérdésre,inkább kiabálnak kígyót-békát a volt férjre,talán még azt is a nyakába varrják,amit el sem követett. Én nem alapoznám a jövőmet sértett exek véleményére. Tartom magam olyan jó emberismerőnek,hogy tudjam mi kell nekem egy kapcsolatban,nem kell,hogy bogarat ültessenek a fülembe.

2.Nem mindegy hányadik feleség leszel,ha te leszel az utolsó?

3. Ha szerelmes vagy belé,akkor gondolom van olyan tulajdonsága,ami kell neked. Vele vagy,így az,amit ő adni tud neked elég. Ha házasságon kívül ilyen jól megvagytok,akkor miért ijeszt meg a papír? Ha képes vagy vele élni és gondolom vele akarsz családot is alapítani,akkor mi tart vissza az esküvőtől? Mindegy,hogy hány nőnek nem ő volt az Igazi,ha neked az!

2012. márc. 6. 21:01
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem annyira a házasságok léte lenne a gond (az én szememben az együttélés is ugyanaz), hanem nem mennék hozzá gyermekes férfihoz, amíg nekem nincs gyermekem. Ha már nekem is lenne, akkor szóba jöhetne. Itt inkább az a gáz, hogy az előző feleséget tavaly vette el, és 1 év leforgása alatt eljutott oda, hogy már veled akar házasodni??? Ennek jövő ilyenkorra már te lehetnél a harmadik exfelesége...
2012. márc. 6. 22:19
 20/22 anonim ***** válasza:
39%
Tavaly vette el az utolsó feleségét?? Szalmaláng tipus,nagyon vigyázz,hirtelen lobban lángra,ég egy darabig,aztán ki is alszik....!
2012. márc. 7. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!