Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egyszerű programokat lehetne bedobni esküvő utáni "bulira"?
Kissé rendhagyó lagzink lesz, legalábbis a párom rokonsága nem igazán ilyenhez van szokva.
Nem lesz "eladó a menyasszony", nem lesz mulatós zene meg ilyen szörnyűségek :)
Valószínű előadunk valami táncot a párommal, majd rock and roll zene lesz mulatós helyett, mert sajnos azt meg mi nem bírjuk elviselni.
Nem hiszem hogy a díszes rokonságnak rokizni lenne kedve, de ha már béreljük az éttermet, jó lenne ha nem csak ülnének és fintorognának.
Így gondoltam lehetne valami program nekik, pl. darts, billiárd a férfiaknak, meg hasonlók...
De mi legyen a nőkkel?
Tudnátok valami tippet adni? :)
karaoke
nincs olyan hogy nem jön be,csak el kell kezdenie valakinek (mondjuk nektek)
Ha vannak idősebb rokonok is,azok az első zeneszóra elmenekülnek! (Részt vettem egy ilyenen). Egy lakodalomban NEM az ifjú pár igényeire kell figyelni,hanem a vendégekére! Legalábbis az illem szerint a vendég az első.
Játszani pedig csak ti fogtok,a vendégek többsége nem.
A darts meg a billiárd nem lakodalomba való,hanem egy kocsmába.
Ejj nem metálzenérõl van szó, hanem 60-as 70-es rockról, tánczenérõl.
Tudom hogy mit illik, viszont lehet önzõnek tartani: a vendégsereg 80%a másnapra már azt sem tudja, kinek az esküvõjén volt. Én viszont nem szeretném életem végéig azt emlegetni, hogy milyen szar volt az esküvõm :)
A legöregebb vendég a 60 éves apósom lesz, de õ a mulatós alatt is csak ült a másik fia esküvõjén.
Párom családja dartsos, az enyém rockos, így helyénvalónak érzem a dartsot, még részegen is megy nekik:) Ami általában nagyon össze szokott jönni, amennyire be fognak állni, szerintem még mozartra is mulatnának :/
Szia!
Nekünk is ilyen esküvőnk lesz, mi sem szeretnénk hagyományos lakodalmat, nem lesz sem vőfély, sem apró söprés stb., és nálunk is retro DJ lesz. Nálunk mondjuk az átlag életkor 35-40 év lesz, a legidősebb a párom nagyija egyedül ő van 60 felett. Anyósom nem örült, hogy nem élő lagzis zene lesz, de aztán meggyőztük, hogy sok lesz a fiatal vendég, akik erre nem vevők, mi meg pláne nem. Hogy megnyugtassuk, elvittük a DJ-énk egyik retro bulijára, és sikerült megnyugtatnuk. Anno Anyósom is azt mondta, hogy a vendégeket kell szem előtt tartani, de most már belátta, hogy a mi legfontosabb napunk, és nekünk kell felejthetetlennek lennie, a jó értelemben. Azért igyekszünk közelíteni egymáshoz az igényeket. De mindenki kedvére úgysem tudsz tenni, kár a gőzért!!! A TI NAPOTOK!!! :-D Üdv.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!