Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen költségekre kell számolnom? Mi az ami mindenképpen kell egy esküvőn? Mennyiből lehetnek kihozni egy 30 fős esküvőt?
Nagyon vidék (kis falu), a helyet megkapnánk 4500 forintért plusz 5000 forintért a konyhát is. Ehhez kell még 1-2 szakácsnő, de ők sem kérnek fejenként 5-5 ezernél többet
Az ételt kell megvenni, előkészíteni, amit ők megfőznek, a süteményeket, tortát (de én nem akarok 3 emeletes hófehér esküvőit, inkább 2-3 egyszerű dobos tortát). A templomban nem tudom mennyit kell fizetni (református), a hivatalban sem tudom. Nem akarok nagyon flancos ruhát sem, egy egyszerű egyberuha lenne. Fátyol nincs, fodrász nincs. Zenekar nincs.
Mi kellene még, amitől még is esküvő lesz és nem családi összejövetel?
Szerintetek mennyiből lehet kihozni? 150-200 ezer elég lenne?
Én így képzelem:
Polgármesteri hivatal - 15 ezer
Templom - kb 15 ezer
Vacsora:
Helyszín - 10 ezer
Szakácsnők - 10 ezer
Italok (sör, bor, pálinka, üdítő és ásványvizek) 30 ezer
Étel (leves + főétel) - 40 ezer
Torta - 7500
Sütemények ángyim, apu nővére, és én megsütjük
Autó nem kell, így dekoráció sem.
A csokrot nem tudom mennyibe fog kerülni, és a dekoráció sem.
Egy dolgon töröm még a fejem, a táncolási lehetőségen, de lehet nem is fognak ráncolni a vendégek. Nem az a táncolós fajta társaság.
Ez eddig nagyon durván 130 ezer forint.
Ruha nem lesz 50 ezer, ingyen megvarrják. Egy egszerű bokáig erő fehér pánt nélküli. Tyúk nincs itthon azt venni kell, autós dekoráció nem lesz, mert nincs autó, vagyis van, de mivel minden itt van 5 perc sétára, nem látom értelmét. Az ital nagykerből lesz. A főételt lehet apu állja, rendel valahonnan ahol elfogadják a Szép kártyáját. Ültető kártya sem kell. Meghívót majd megcsinálom magam, dekorációt is.
180 ezret számoltál ruhával, főétellel, ezek leugranak, így lehet 120 körül meg fog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!