Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen költségekre kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen költségekre kell számolnom? Mi az ami mindenképpen kell egy esküvőn? Mennyiből lehetnek kihozni egy 30 fős esküvőt?

Figyelt kérdés

Nagyon vidék (kis falu), a helyet megkapnánk 4500 forintért plusz 5000 forintért a konyhát is. Ehhez kell még 1-2 szakácsnő, de ők sem kérnek fejenként 5-5 ezernél többet

Az ételt kell megvenni, előkészíteni, amit ők megfőznek, a süteményeket, tortát (de én nem akarok 3 emeletes hófehér esküvőit, inkább 2-3 egyszerű dobos tortát). A templomban nem tudom mennyit kell fizetni (református), a hivatalban sem tudom. Nem akarok nagyon flancos ruhát sem, egy egyszerű egyberuha lenne. Fátyol nincs, fodrász nincs. Zenekar nincs.

Mi kellene még, amitől még is esküvő lesz és nem családi összejövetel?

Szerintetek mennyiből lehet kihozni? 150-200 ezer elég lenne?

2012. márc. 4. 09:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én így képzelem:

Polgármesteri hivatal - 15 ezer

Templom - kb 15 ezer

Vacsora:

Helyszín - 10 ezer

Szakácsnők - 10 ezer

Italok (sör, bor, pálinka, üdítő és ásványvizek) 30 ezer

Étel (leves + főétel) - 40 ezer

Torta - 7500

Sütemények ángyim, apu nővére, és én megsütjük

Autó nem kell, így dekoráció sem.

A csokrot nem tudom mennyibe fog kerülni, és a dekoráció sem.

Egy dolgon töröm még a fejem, a táncolási lehetőségen, de lehet nem is fognak ráncolni a vendégek. Nem az a táncolós fajta társaság.

Ez eddig nagyon durván 130 ezer forint.

2012. márc. 4. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
én durván spórolós, mégis szép esküvőt szeretnék, ezért sok mindent én csinálok. meghívókat pl, így az 4000 ft, ültetőkártya 1000 ft, köszönetajándék 5000. dekorációt is én csinálom, 10000 ft, a bolthelyről rendelem, csodás dolgok vannak. a koszorúslányruhák kínaiból lesznek 1 1 éves és 1 4 éves kislányra, 5000 ft. autódísz organza szalag lesz, almazöld masnival, mint a dekor, 700 ft. szülőknek 1-1 szál virág, szerintem simán elég, kb 1000 ft. nálatok nem kell ugye. torta, na az lesz kb 20.000. menyasszonyi csokron is erősen gondolkodom, h megcsinálom én, így mondjuk 5000 lenne, ha csináltatom, akkor a duplája gondolom. sütit süt a család. szerintem a pia 30 főre nem jönne ki nektek 30.000-ből, legalábbis az fejenként 1000 ft, szerintem kevés, de lehet, h tévedek. a kajához nektek szerintem elég 5 tyúk a levesbe, az kb 8000 ft, ha van otthon, még nagyobb királyság. tehát a leves tokkal vonóval 15000 ft-ból nálatok megvan. a főétel gondolom hús lesz, ott 20-30 dekát számolhatsz fejenként, az kb 10 kiló, tehát kb 10.000 ft. hozzá köretek, saláták, tehát az a 40.000-be belefér. ruhát kb 50.000-ért tudsz bérelni. tehát az egész költség olyan 180.000-ben megáll nektek, az én logikám szerint.
2012. márc. 4. 12:29
 13/13 A kérdező kommentje:

Ruha nem lesz 50 ezer, ingyen megvarrják. Egy egszerű bokáig erő fehér pánt nélküli. Tyúk nincs itthon azt venni kell, autós dekoráció nem lesz, mert nincs autó, vagyis van, de mivel minden itt van 5 perc sétára, nem látom értelmét. Az ital nagykerből lesz. A főételt lehet apu állja, rendel valahonnan ahol elfogadják a Szép kártyáját. Ültető kártya sem kell. Meghívót majd megcsinálom magam, dekorációt is.

180 ezret számoltál ruhával, főétellel, ezek leugranak, így lehet 120 körül meg fog állni.

2012. márc. 5. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!