Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre szeretnénk dekorálni, de mindenképpen kellene a lufikhoz hélium, úgy tudom. Hol-hogyan és mennyiért lehet "szerezni" Veszprém megyében? (Főként Veszprém és környéke érdekel)
szia:) Én is veszprémi vagyok. Ezt találtam neked!!!
Óhegyi Győző
8200 Veszprém, Sigray u. 3.
Telefon/fax: 88/408-458
Mobil: 30/9 570-562
e-mail: lufidekor@lufidekor.hu
mi nem rég szerveztünk egy esküvőt ahová héliumos lufikat szerettünk volna felfújogatni. nos ott kezdődik ezzel a gond,hogy azt mondták hogy a héliumon kívül+még vmilyen zselés anyagot is bele kell tenni,ami rettentően drága.ráadásul nem mindegy,hogy mennyit(ha kevés az sem,ha sok az sem jó)teszünk bele,ezért hivatásos díszítőket kéni hívni.na ez még +költség,drágának találtuk,ugyhogy kitaláltunk másik verziót,a falakra lufivirágot kötözgettünk,szimpla levegővel felfújt lufikból,és ha ez fenntmaradt,akkor szerintem a szivecske is fenntfog.
Sok Boldogságot!
Lehet venni valahol (talán gázosnál) kis kiszerelésben héliumot, amit használhatsz. Bár tudtommal elég drága.
Mi egy rendezvényre vettünk egy kisebb adagot, nem tudom pontosan, de 4-5-6ezer körül volt az ára, és hát első pár lufit nem is sikerült felfújni, mert bénáskodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!