Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Székszoknyát hol találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Székszoknyát hol találok olcsón, Veszprém megyében?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Mi van vele?
2010. máj. 20. 23:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogy tud e valaki!
2010. máj. 20. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Bérelni vagy megvenni? Kicsit konkrétabb lehetne a kérdés, ha érdemi választ vársz rá.
2010. máj. 21. 06:53
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
az nem "széki" szoknya akar lenni? Mert én még nem hallottam ilyet hogy, "szék" szoknya.
2010. máj. 21. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:
14%

Nem értem,hogy minek ez az értelmetlen rongyrázás? Egy házasság sikere nem a külsőségektől függ. Főleg,ha még nem is vagytok milliomosok,és kevés a pénzetek. Egy étteremben egyébként is egyfoma székek szoktak lenni.

Sok kisebb és nagyobb lakodalomban voltam már. A vendégeket nem érdekelte,hogy milyen színűek a székek,van-e rajtuk szoknya vagy nincs. Akkor érezték jól magukat,és volt jó a lakodalom,ha az étel és a zene jó volt. Ha ezek hiányoznak,akkor lehet a legcsicsásabb a terem meg az asztal, pompázatos a székszoknya,a vendégek pocsékul érzik majd magukat.

2010. máj. 21. 08:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hátnemtom én azért ha elmegyek egy esküvőbe akkor igenis legyen szép a díszítés+stb.
2010. máj. 21. 08:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Rendezvény szervezőknél érdeklődj, nekik szokott lenni.

Megvarrni sem egy nagy dolog. Nagyon szép holmi, nálunk is volt.

Sok boldogságot! :)

2010. máj. 21. 09:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogyha venni akartok és még sok idő van, akkor lehet a netről letölteni szabásmintát.
2010. máj. 21. 09:38
 9/10 anonim ***** válasza:
08:13-as, a kerdezo nyilvan megteheti, hogy vegyen, kulonben nem kerdezte volna.
2010. máj. 21. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

Képzeld el, a jobb felső sarokban nekem van egy kis négyzetem és beleírtam "székszoknya kölcsönzés v.."

És már ki is adta a Veszprém megyét.

Érdemes ám használni.

2010. máj. 21. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!