Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Székszoknyát hol találok olcsón, Veszprém megyében?
Nem értem,hogy minek ez az értelmetlen rongyrázás? Egy házasság sikere nem a külsőségektől függ. Főleg,ha még nem is vagytok milliomosok,és kevés a pénzetek. Egy étteremben egyébként is egyfoma székek szoktak lenni.
Sok kisebb és nagyobb lakodalomban voltam már. A vendégeket nem érdekelte,hogy milyen színűek a székek,van-e rajtuk szoknya vagy nincs. Akkor érezték jól magukat,és volt jó a lakodalom,ha az étel és a zene jó volt. Ha ezek hiányoznak,akkor lehet a legcsicsásabb a terem meg az asztal, pompázatos a székszoknya,a vendégek pocsékul érzik majd magukat.
Rendezvény szervezőknél érdeklődj, nekik szokott lenni.
Megvarrni sem egy nagy dolog. Nagyon szép holmi, nálunk is volt.
Sok boldogságot! :)
Képzeld el, a jobb felső sarokban nekem van egy kis négyzetem és beleírtam "székszoknya kölcsönzés v.."
És már ki is adta a Veszprém megyét.
Érdemes ám használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!