Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készíted a külsődet az esküvődre?
Nekem pl. nagy dilemma a hónalj szőrtelenítés. A borotvától és gyantától csupa viszkető vörös, sebes lesz a lábam és a hónaljam. Nem is nagyon szoktam ujjatlan ruhákat felvenni, de a menyasszonyi ruhához mégiscsak meg kell oldanom ezt a problémát. Az epillátor bevált a lábamra, azóta nem sebes és nem hólyagos, de hónaljra nem tudom merjem-e használni.
Elég durván forog:( A hónaljra jó a lábra való epilátor???
Kozmetikusra nem bízom a dolgot, nem szeretem ha idegenek matatnak rajtam.
Szerintem is próbáld ki az epilátort! Én is epilálom a hónaljamat, és ez a legjobb rá, nekem is csak bajom volt a borotvával.
Persze ez személyfüggő, de nekem nem is nagyon fájt az epilátortól.
Egyébként tényleg előtte csináld meg párszor, mert elsőre ha epilálod, tuti, hogy kicsit vérezni fogsz itt-ott, nekem ez volt. és ha rendszeresen csinálod, akkor az esküvődre biztos csak pár szőrszál lesz, amit ki kell tépni (lehet, h azt csipesszel is meg tudod csinálni), és az biztos nem fog már vérezni.
Rendben, nagyon köszönöm!
Ma kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!