Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis esküvőd lesz, bevállalnád hogy sk készíted a
menyasszonyi csokrod?
Attól függ, hogy mennyire kicsi és hogy mennyire ügyes vagy az ilyesmikben? Biztos, hogy vannak, akik nagyon jól csinálnak ilyen dolgokat, de a szervezés miatt lehet, hogy kisebb gondod is nagyobb lesz annál, hogy még a saját csokrodat is te készítsd el.
2009. jún. 5. 15:38
2/12 A kérdező kommentje:
Nem lenne teher nekem. Kicsit másként gondolkozom ez ügyben. Úgy érzem, hogy már alig van mit csinálnom, annyi minden van már kész! Imádtam szervezkedni!
Lenne nekem hozzá még 4 kéz ügyes segítségem, ők ügyesebbek nálam :-)
viszonylag kis esküvőm volt (60 fő, nem volt lagzi, csak vacsora), de nem vállaltam volna be, mert egyrészt nincs kézügyességem, másrészt aznap annyi minden mással voltam elfoglalva...
2009. jún. 5. 15:46
Kérdező, ez csak rajtad múlik. Ha ügyes vagy hozzá, hajrá. Ha engem kérdezel, én nem vállaltam volna be, mert nem értek hozzá illetve én így is épp alig lettem kész a szervezéssel (4 hét alatt szerveztem meg mindent 100 főre).
2009. jún. 5. 15:48
Én simán megcsinálnám a csokrot ha lenne kézügyességem!Feltételezem,hogy bízol magadban,és ilyenkor az ember "csoda szép" csokrokat tud csinálni...Nem beszélve arról,hogy a fényképeken meg lesz örökítve és ha egyszer lesz egy gyermeked(esetleg egy kislányod)nagy örömmel fogod neki mutatni a fotókat,hogy a csokrot te csináltad!!!
Mit veszítesz? megcsináljátok a csokrot,és ha mégis úgy látod,hogy nem szép,akkor még mindig rendelhetsz!
Sok boldogságot kívánok nektek!
2009. jún. 5. 16:08
Persze, hogy bevallalnam! Sot! Be is fogom mert en is ugy terveztem, hogy sajat keszitesu lesz, pedig nem lesz kis lagzink :))
Sok sikert es boldogsagot kivanok! :))
2009. jún. 5. 16:22
Simán, nekem 15 fehér rózsából álló csokrot csináltattam pedig 12 ember volt az esküvőn, simán megcsináltam volna én is, így utólag. Szerintem jó ötlet.
2009. jún. 5. 18:11
8/12 A kérdező kommentje:
Csak egy dologtól félek, hogy nem lesz szép gömb alakja. Ha előtte csinálnék egy próbát, akkor már ugyanott tartanék :-S
szerintem annál jobban fogod magad érezni, minél inkább a sajátodnak érzed, és ebben benne van az is, hogy ha tudod, csináld te a csokrodat.
Ismertem egy lányt, aki eljegyzés után ültetett a kertjébe virágokat, amik a menyasszonyi csokra lettek, saját maga kötötte.
2009. jún. 6. 14:00
10/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet,mert elég egyedi.Sajnos én már lemaradtam erről 7 éve.Szintén kis esküvőnk volt és nagyon családias.Ebben a mai világban az emberek csak azt látják tökéletesnek amit szakember készít.Pedig szerintem csodálatos dolog a saját munkáddal büszkélkedni!Nem csak az tud szép lenni ami drága volt.Akinek ez számít az buta!Nagyon tetszett a virágültetéses történet az előző válaszolótól.Sok sikert hozzá és persze sok boldogságot!
2009. jún. 27. 16:09
Kapcsolódó kérdések: