Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a meghívónak passzolnia kellene a lagzin a díszítéshez?
Nem tudom, kinél hogy van, nálunk a dekor barna - krém színű, és én a meghívókat is ilyen színű papírból készítettem.
Persze nem kötelező semmi, de én speciel összhangra törekszem minden elemében az esküvőnek. :)
Szerintem nem kell,bár azért full eltérő ne legyen (gondolok itt arra hogy pl a meghívó zöld,a dekor meg lila,az tényleg nagyon elüt).
Nekünk krém és arany színű lesz a meghívónk, mert az megy mindenhez, a dekor pedig levendula és padlizsán lila.
Te milyen színekben gondolkodsz?
Szerintem nagyon szép egységet alkot, ha a meghívó harmonizál a díszítéssel. Mi ugyanannál a nyomdánál rendeltük a menükártyát is, így beleillett a dekorációba.
Én úgy tudom, hogy a meghívó papírjának a színének a menyasszonyi ruha színét kell tükröznie.
Egy bejegyzés erről:
Szerintem megfelelő lesz a meghívód. :)Neked és a vőlegényednek tetszik,ez a legfontosabb.A barátnők pedig örülhetnek,hogy kapnak.
De most őszintén kérdezem.Mikor elmentek egy esküvőre és beléptek egy ízlésesen megterített és feldíszített étterembe,látjátok a boldog párt és találkoztok egy csomó messzi rokonnal,akkor bennetek felvetődik,hogy jó-jó ez a lagzi,de a meghívó színe nem passzol a szalvéta színével... A meghívó egy szép emlék,amit elteszünk és pár év múlva segít visszaemlékezni az esküvőre,de szerintem nem baj,ha nem olyan árnyalatú és olyan színű,mint a dekor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!