Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha esküvői képeslapot küldünk ki meghívónak az mennyire illetlen?
Nekem nincs kézügyességem megcsinálni, egy darab fecniért nem akarok vagyonokat kiadni, mert pont annyira kevés embernek kell, hogy így nagyon drága.
Szóval szép esküvős képeslapot ha megírunk, és elküldjük, mint meghívó az nem olyan...
Miért lenne illetlen?
Egyébként számítógéppel is nagyon szépeket lehet csinálni teljesen egyedül. Beszúrsz képet (keresel a neten valamit), választasz betűtípust, betűszínt, írsz valami szép mondást, versikét, akármit, akár wordben megszerkesztheted, aztán valami elegánsabb, félkemény papírra kinyomtatod. Az öcséméké is így készült.
ezt néztem ki, és ez Kapásból meghívónak kezd, csak szépen megírom, szerencse szépen tudok írni:)
Köszönöm:)
Most néztem át pár meghívós oldalt, és nyomtatással meg mindennel együtt 20000ft volt a legolcsóbb ami tetszene az a létszám miatt 600Ft/db áron van, amire áfa meg a nyomtatás... meg:S:S:S Viszont a normál pl céges meghívóban áfás nyomtatási díjjal...
Röhej, hogy mennyire lehúzzák az embert:( mert esküvőről van szó.
Komolyan kimondtuk a varázsszót, és a 200fts leves is 500ba kerül a lagzi helyén... csak tudnám mi lesz a plusz mikor ugyan úgy cipóban lesz tálalva... báááá
Leesett az állam...
most komolyan, ilyen is van... Elsőre nem is tudnám mire véljem, képeslap ajándékba, akkor inkább még egy tesco étkészlet, erre pénztartó...:D:D:D mit ki nem találnak.
Érdekes, mindig mikor valakinek nincs kedve nekem ajándék vásárlással bajlódni gratuláció közben a kezembe csúsztatja a pénzt, eszembe sem jutna ilyesmit nézni... le vagyok maradva, újabb lehúzás, ne legyen égő a pénz átadására:D
még ezt találtam
Amúgy, ha üresen megveszem a meghívót, itthon tudom nyomtatóval nyomtatni a szöveget, ha úgy alakul, vagy ezek spécik, és meghívótól függ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!