Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Koszorúslányaimnak csuklódíszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koszorúslányaimnak csuklódíszt vennék szívem szerint, de tudom, hogy ők a csokornak jobban örülnének. Hogy tudassam velük, hogy rendes csokorra már nem futja?

Figyelt kérdés
Csuklódísz az milyen árban van Bp-en (vagy környékén)?
2009. jún. 5. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudasd velük, hogy most ez a menő, túrj a neten egy képet, és sulykold a fejükbe, hogy ők lesznek a legtrendibb kis koszorúslányok. Mást nem igazán tehetsz!
2009. jún. 5. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagsúlyozd milyen klassz a csuklódísz, mennyivel divatosabb,

és hogy ilyet láttál egy híres szinésznőn vagy énekesnőn is. De egyszerűen elmondhatod az igazat, hogy csuklódíszt tudtok venni. Sok boldogságot Nektek!

2009. jún. 5. 19:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos ezt elszúrtam már 1x, mert mutattam egy csinit nekik képen, és hát nem rajongtak az ötletért. Mondtam, hogy hát nem kell fogni meg stb és hát az én csokrom is kicsi lesz, hát egy szál virágot mégsem foghatnak. Erre mondták, hogy nem baj nekik, ha tartják a kezükbe, mert az nem tudom valami biztonságérzetet ad nekik vagy mit. Bár itt befogtam, nem tudtam mit mondani rá, jegeltem a témát... Mitévő legyek?

De a többieknél ezt fogom tenni. Sajnos kénytelenek lesznek elfogadni. Döntöttem.

2009. jún. 5. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Most,nem azért,de az megtiszteltetés,hogy felkérted őket és a te esküvőd.Az lesz amit te szeretnél.Milyen már,hogy húzzák a szájukat?!
2009. jún. 6. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja,keress rá a google-ben.Láttam 1000 Ft körül.
2009. jún. 6. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!