Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ajándékot vigyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vigyek édesanyám esküvőjére?

Figyelt kérdés
Ötletem sincs. Sőt még sokk hatás alatt vagyok a hír bejeltése után :D
2012. febr. 21. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gondolom második esküvő, így lehet, hogy van olyan kellék, amire sajnálja a pénzt/ vagy "minek kell nekem már ez a második esküvőre" azt megvehetnéd. Sajna ezt csak Te tudhatod, hogy van-e ilyen.

Az én Anyukám is 2x házasodott, és a 2. 2 tanú-s volt a hivatalban, azaz se zene, se semmi, egy fehér blúz volt rajta+sötét alj, férjén ugyan így. És én vettem neki egy gyönyörű (asztromelia) csokrot, aminek később annyira örült, mert, hogy nem is gondolta, hogy ilyen jól jön majd, mert gondolta minek, de nagyon megadta az esküvő hangulatát. Valami ilyesmi jó lehet nálatok is!

Sok Boldogságot nekik!

23N

2012. febr. 21. 21:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem pontoztam, de nászajándék gyanánt egy csokor virág?????? Ráadásul anyukájának? Egy távoli kollégának nagyobb ajándékot ad az embert, és személyesebbet! Plusz: menyasszonynak az esküvőm csokrot adni? Amikor van a kezében? Nekem a 120 vendégből senki nem adott csokrot, nem is illik. Ugyanis mi a túrót csinál egy csokor virággal egy menyasszony? Fogni nem tudja, mert van sajátja.

Ajándékötlet: fotókönyv, családi fotókkal, anyukád és párja fotóival. Nagyon szép és személyes ajándék, mi már adtunk ilyet :) Itt magad is összeállíthatod, mi mindig velük csináltatunk ajándék fotókönyvet: cewe.hu

Ja, és az utazás is szuper :)

A masszázzsal vigyázz, mert nem mindeni szereti. Nálun anyuék sem járnak masszázsra, én egyenesen utálnám.

2012. febr. 22. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Húúúú de okos vagy, TE utolsó. :D Jót nevettem. 1: Nem egy első esküvőről beszéltem, hanem egy kéttanus szolid valamiről és a menyasszonynak a SAJÁT CSOKRÁT adtam, mivel Ő nem akart felhajtást(csokrot sem), de utólag nagyon örült.

2: Csak azért mondtam el ezt a sztorit, hogy hátha ÖTLETET merít belőle a kérdező. Egy szóval sem mondtam, hogy egy csokor virágot vigyen...Uram irgalmazz, de nagyon félrekombináltad.

Mivel azt sem írta a kérdező, hogy milyen lesz pontosan az esküvő, így csak olyan tippet tudtam adni, ami eszembe jutott a saját életemből. Nyilván, ha 120fős banzáj lesz akkor másban kell gondolkodni, de az elején a válaszomnak ezt is megfogalmaztam. Istenem, de sötét vagy...

Na mindegy, nem idegeskedek így este, csak na. :)

Bocsi a kitérőért kérdező, remélem sikerül valami jót kitalálnod.

23N

2012. febr. 22. 22:12
 14/16 A kérdező kommentje:

Jaj mi történik itt :/

Ne vesszetek már ezen össze.

Mindenki jó ötletet adott :)

2012. febr. 23. 08:11
 15/16 anonim ***** válasza:
13-as, ne bántódj meg, szerintem az a válaszoló nem Neked szánta, hanem a 3-asnak, aki utólag reklamált, miért pontozták le a csokros ötletével. :) Nyugi! :D
2012. febr. 23. 19:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Köszi utolsó! :D Hát akkor őt védtem meg, vegyük úgy... :D

Ez van, besültem. :)

13as

2012. febr. 23. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!