Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság, ha egy pár fiatalon kerül össze és évekig járnak, majd összeházasodnak, az mennyire bizonyul tartósnak?
Azért kérdezem, mert mindenki azt mondja, hogy több kapcsolat is kell, mert ha nem volt nincs viszonyítási alap, így nem tudhatjuk, hogy akivel vagyunk az igazi-e.
Bár azt az ember érzi, nem?
Szóval kinek mi a véleménye, tapasztalata?
(6 éve vagyok a barátommal és 17 éves korunk óta, mindegyikünk első volt a másik életében.)
Bocs, hogy csak most írok.
Elöljáróban annyit, hogy nem pontoztam le senkit!!!
Köszönöm a válaszokat!!!
Mindenkié érdekes volt.
Mi is laktunk együtt 3 évet és jól ment, nem volt gond, szerettünk és úgy érzem jól tudtunk is együtt élni. Most nem lakunk együtt, mert nem tudjuk megoldani, de így is sokat vagyunk együtt, szinte nincs nap, hogy ne találkozzunk.
Nagyon szeretjük egymást és nekem teljesen természetes, hogy együtt vagyunk és leszünk, de vhogy ahogy közeledik az életünknek az a pontja, hogy vagy nagyon komolyra fordítjuk a kettőnk közt lévő dolgokat-házasság-, vagy elválnak útjaink, egy kicsit elbizonytalanodtam. És sokszor eszembe jut amit ismerőseim, a családom néhány tagja mondogatott régebben, hogy túl fiatalon, túl komolyan kezdtünk bele a kapcsolatunkba.
Irigykedem néha azokra akik mostanában, a húszas évek elején, friss kapcsolatban vannak és "pasiznak". Nagyon izgalmas volt akkoriban az életem. Persze úgy nem lehet élni, de lehet pont ezt hiányolom az életemből... Akkor nem volt elég és most jövök rá.:S
Néha meg arra gondolok, hogy ez csak egy hülyeség és nekem ez így nagyon jó! Szerelmes vagyok, de néha már idegesít a párom, meg a rigolyái, nem tudom.
Persze én is idegesítem őt!:D
De ezek szerint sokan vannak hasonló helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!