Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti elmentetek esküvő előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmentetek esküvő előtt haj- és sminkpróbára?

Figyelt kérdés
Jó, most lehet okoskodni, hogy mennyi pénzeket van..., úgyis ez lesz, szóval elsősorban azoktól kérdezem, amik nem alacsony költségvetésű, spórolós esküvőt tartottak!
2012. febr. 18. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én hajpróbára megyek, de sminkpróbára nem. Pedig mi is elég spórolós esküvőt tartunk, de inkább lemondunk a masnis székszoknyáról és az étterem sajátjait tetetjük fel, de hajpróbát mindenképp tartunk, mert sajnos halvány fogalmam sincs, hogy mi állhat jól nekem. Sminkpróbára azért nem megyek, mert nem igazán szeretnék semmi extra sminket, csak alapozást meg egy kis szemfestéket.
2012. febr. 19. 09:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Esküvői fotósként mindenképp javasolnám a próbát, ha nem ugyanaz a fodrászod/sminkesed lesz mint aki egyébként csinálja a hajad/sminked, vagy ha ugyanaz is, de mást kértél mint amit szoktál. Fotós legyen a talpán aki meg tud nyugtatni és pozitív irányba terelni egy olyan menyasszonyt akinek 11-kor amikor a fodrász székéből felkel, a tükörbe nézve nem tetszik amit lát.

Fotósválasztáshoz (bár nem volt kérdés, de ha már itt vagyok leírom, és talán segítek is vele) írtam egy kis segédletet:

[link]

Sok boldogságot!:)

2012. febr. 19. 23:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem augusztusban lesz az esküvőm és lesz próbafrizura és smink is. Nagyjából tudom mi áll jól, és a kozmetikusom és a fodrászom is eltalálja a dolgokat de nem sajnálom rá azt a pénzt, mert előre látni akarom a végeredményt.Utólag már könnyen okoskodhatok.
2012. febr. 21. 12:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam haj- és sminkpróbán is. Áldom az eszemet, hogy kipróbáltam mindkettőt, ugyanis sem a smink sem a frizura nem sikerült elsőre.

A sminkes helyi viszonylatban (kis város) szuper sminkesnek számít. Azért biztos-ami biztos elmentem próbára, mert nem voltam biztos a színekben, és a festék tartósságában.

Amikor kész lett a nagy mű, és hazamentem, hogy "na, hogy tetszik?", mindenki megkérdezte, hogy akkor én most ki vagyok sminkelve? "Máskor szebbet szoktál feltenni, húzd át egy kicsit". Néhány óra múlva már az a maradék sem látszott. Szóval új sminkest kerestem, új próba, aki viszont nagyon bevált, és 48 órát kibírt a festék!

Haj: A fodrász olyan szoros kontyot készített (ami ráadásul nem is állt annyira jól), hogy estére annyira megfájdult tőle a fejem, hogy még aznap szét kellett szedni (pedig ki akartam próbálni, hogy egy alvás után mennyire tart). Újabb próbára már úgy mentem ugyanahhoz a fodrászhoz, hogy felejtsük el a "konty-gumit", és a szoros, letisztult formákat, legyen lazább.

Szóval, akinek van rá lehetősége, szerintem mindenképp próbálja ki előtte, hogy mi áll jól neki.

2012. febr. 23. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!