Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmentetek esküvő előtt haj- és sminkpróbára?
Esküvői fotósként mindenképp javasolnám a próbát, ha nem ugyanaz a fodrászod/sminkesed lesz mint aki egyébként csinálja a hajad/sminked, vagy ha ugyanaz is, de mást kértél mint amit szoktál. Fotós legyen a talpán aki meg tud nyugtatni és pozitív irányba terelni egy olyan menyasszonyt akinek 11-kor amikor a fodrász székéből felkel, a tükörbe nézve nem tetszik amit lát.
Fotósválasztáshoz (bár nem volt kérdés, de ha már itt vagyok leírom, és talán segítek is vele) írtam egy kis segédletet:
Sok boldogságot!:)
Én voltam haj- és sminkpróbán is. Áldom az eszemet, hogy kipróbáltam mindkettőt, ugyanis sem a smink sem a frizura nem sikerült elsőre.
A sminkes helyi viszonylatban (kis város) szuper sminkesnek számít. Azért biztos-ami biztos elmentem próbára, mert nem voltam biztos a színekben, és a festék tartósságában.
Amikor kész lett a nagy mű, és hazamentem, hogy "na, hogy tetszik?", mindenki megkérdezte, hogy akkor én most ki vagyok sminkelve? "Máskor szebbet szoktál feltenni, húzd át egy kicsit". Néhány óra múlva már az a maradék sem látszott. Szóval új sminkest kerestem, új próba, aki viszont nagyon bevált, és 48 órát kibírt a festék!
Haj: A fodrász olyan szoros kontyot készített (ami ráadásul nem is állt annyira jól), hogy estére annyira megfájdult tőle a fejem, hogy még aznap szét kellett szedni (pedig ki akartam próbálni, hogy egy alvás után mennyire tart). Újabb próbára már úgy mentem ugyanahhoz a fodrászhoz, hogy felejtsük el a "konty-gumit", és a szoros, letisztult formákat, legyen lazább.
Szóval, akinek van rá lehetősége, szerintem mindenképp próbálja ki előtte, hogy mi áll jól neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!