Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 tanús, egyszerű esküvő után illik meghívni a tanúkat ebédelni? Vagy esetleg egy italra?
Figyelt kérdés
Mi a szokás? Akinek ilyen volt, Ők hogy csinálták?2012. febr. 16. 21:16
1/9 A kérdező kommentje:
+ 1 kérdés:
Milyen ruha volt rajtatok?
2012. febr. 16. 21:17
2/9 anonim válasza:
illik őket ebédelni vinni, vagy ahová ti mentek utána.
3/9 anonim válasza:
Én voltam két tanús esküvőn, utána meghívtak minket étterembe.
A menyasszonyon egy fehér felső, és egy fekete nadrág volt, de szerintem egy természetes színű kisruha is ideillő.
A férjen öltöny volt.
4/9 anonim válasza:
Mi is két tanús esküvőt tervezünk, és szeretnénk a szertartás után megvendégelni a tanúkat egy étteremben, lenne torta is. Ruhakérdés: szerintem ez nem az esküvő nagyságától függ, rajtam menyasszonyi ruha lesz, a páromon öltöny.
5/9 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék menyasszonyi ruhát felvenni.
2012. febr. 16. 21:40
6/9 anonim válasza:
Nálunk külföldi férjem papír gondjai miatt külön volt polgári és egyházi esküvő. A polgárin csak az apukám és 2 tanú volt, az egyházi után volt lakodalom rokonokkal. Mi a polgári házasságra nem kértünk se verset, se zenét, szóval tényleg egyszerű volt. Utána elmentünk egy kisebb ebédre. Szerintem az belefér és mégis csak egyszer van ilyen az ember életében. A polgári esküvőn én elegáns ruhába voltam, férjem és a tanúk öltönyben. A nagy lakodalomba természetesen fehér menyasszonyi ruhába voltam
7/9 A kérdező kommentje:
Nem anyagi megfontolásból lesz ilyen esküvő, tehát beleférne a tanúkkal elfogyasztott ebéd. Templomi esküvő nem lesz.
2012. febr. 16. 21:51
8/9 anonim válasza:
Nekünk is két tanús volt és volt egy vacsora nálunk, mi főztünk előtte, a tortát rendeltük. nem volt 5 fogásos, de több féle kaja is volt és nagyon jó hangulatú volt a vacsi. Másnap reggel indultunk nászútra.(hosszú hétvégére)
9/9 anonim válasza:
Mi elmegyünk majd utána ebédelni a 2 tanúval és anyukámmal. Illik meghívni őket szerintem.
Nem leszünk kiöltözve, mert lesz pár hónapra rá lagzi is, csak olyan lezseren elegáns ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!