Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/31 anonim válasza:
Érdekes! Ahogy megláttam teljesen odavagyok érte - viszont - én sem ebben házasodnék! De mondjuk valamilyen bálba felvenném :)
22/31 anonim válasza:
Mivel nem szeretem a magyaros meg rusztikus dolgokat, így a kalocsai hímzést se ismerem fel, azt se tudom mi az és nem is érdekel. Nem tetszik semmi ami falusias, régies, hogy mondjam, hogy érthető legyen?
23/31 anonim válasza:
Tetszene - de valahogy nincs összhangban sem az anyag, sem a minta, a minta színe, sem a ruha szabása :D
Kicsit elkapkodott tervezésnek tűnik.
24/31 anonim válasza:
Mint ruha nagyon szép, de esküvői ruhának nem venném fel. Ezek a motívumok szerintem nem odavalók.
25/31 anonim válasza:
Mint ruha tetszik, de esküvőre nem venném fel.
26/31 anonim válasza:
Nem igazán tetszik, sohase voltam oda az ilyen hímzett dolgokért..
27/31 anonim válasza:
Esküvőre nem, de nagyon szép! Pont ma reggel gondolkoztam azon, hogy veszek egy fehér converse-t és beszerzek kalocsai mintás kis terítőt, vagy anyagot, és elviszem egy varrónőhöz, hogy varrja rá. :)
28/31 anonim válasza:
23-assal értek egyet. A szabása aza tipikus gagyi dizájn, amit a magyar menyasszonyok 90%-a képes választani. Ha én tervezném, a felső részén a szaténra lenne varrva egy csupa fehérrel kivarrt kalocsai richelieu a ruha formájához igazítva, semmiképp se lenne A vonalú és a szoknyája csupa tüll mindenféle félig elkészült hatást keltő ilyen-olyan rátéttel, mint ezen.
annak, aki nem tudná mi az a richelieu: [link]
29/31 anonim válasza:
vagyis rátét nélkül, bocsánat :D
30/31 anonim válasza:
Mostanában nagyon menő ez a ruha...nekem nem nagyon tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!