Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek ez az esküvői ruha, felvennétek?
11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Nekem amúgy nem tetszik a ruha, nem is nekem lesz esküvőm. Egyik ismerősöm van érte odáig...
szerintem a szoknya részre nem kellene semmilyen dísz, amúgy nekem is nagyon tetszik.
2012. febr. 18. 13:21
Maga a ruha nagyon szép,viszont nekem nem tetszik a hímzés.Ahogy már más is írta,a nagyim kispárnáin vannak ilyen motívumok.Igazából azzal van bajom,hogy a hímzés szines.Nekem a fehér esküvői ruhák tetszenek!
Persze ha neked tetszik,akkor vedd fel nyugodtan,az a fontos,hogy te jól érzed magad benne,nem az,hogy másoknak tetszik-e!:)
2012. febr. 18. 13:22
Ha a szoknya részén nem lennének hímzések akkor még elmenne. Ha a felső részén a virágok fehérrel lennének ráhímezve, és valami csillogó dolog lenne a körvonala, akkor még fel is venném.
2012. febr. 18. 13:29
Valahogy olyan feelingje van, mintha anyukám pár terítőjét beleépítették volna a ruhába. :D Persze ez az én szubjektív véleményem, akinek tetszik, az viselje, amúgy szép a ruha.
2012. febr. 18. 13:33
16/31 anonim válasza:
Szia!
Igazán különleges, szerintem, nyugottam válaszd, a vendégek is biztosan dicsérni fogják...
Nem az a szokványos, szerintem egyedi és az jó...:)
Andish
2012. febr. 18. 13:54
Úgy tetszene, ha virágok nem színesek lennének, hanem fehérek, vagy esetleg egyszínűek lennének. (de nem túl sötétek).
2012. febr. 18. 13:54
gyönyörű. lefoglaltam a ruhámat, rá 3 napra láttam ezt először. ha nem foglaltam volna le a sajátomat, akkor ezt válaszottam volna. szerintem meseszép.
2012. febr. 18. 15:03
Nekem nem, de én nem szeretek semmi ilyen magyaros, rusztikus dolgot.
2012. febr. 18. 15:26
gyerekeeeeek...ez nem "magyaros" meg "rusztikus", hanem KALOCSAI hímzés, világhírű. Ilyen minták vannak annak az autóversenyzőnek a ruháján, nem jut eszembe. és ennek kapcsán most más ruhákat is készítettek kalocsai mintás hímzéssel, pl. inget, blúzt stb.
szerintem gyönyörű és különleges, de én sem venném fel az esküvőmre.
2012. febr. 18. 15:57
Kapcsolódó kérdések: