Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha állna a legjobban nekem ezek közül?
Max. az első. A többit kizárólag vékony lányokon tudnám elképzelni.
De szerintem nem jót ötlet neten rendelni,főleg,ha nem is vagy konfekció méret. Én kb. 50 kg-san mentem ruhát választani (nekem is széles a csípőm), és még így sem mertem volta, netről rendelni!
3. szerintem szóba se jöjjön ( nagyon csúnya tud lenni, ha egy molettebb, alacsonyabb nő bepaszírozza magát egy olyan ruhába).
2. : ha felül vaskosabb vagy kiábrándító ha kibuggyan a hátad a ruha felsőrésze fölött.
1. Zsákos.
Javaslatom: 2 részes ruha és olyan, ami nem szorít el mell fölött, tehát inkább legyen pántja. Több molett ismerősöm ilyen ruhát vett és nagyon jól állt nekik.
Az első olyan, mint egy hálóing, a harmadik, mint egy kötözött sonka forma, a felső része is csúnya, mint egy sima blúz.
A második a legjobb, de ne haragudj, nem neked.
Vékony nőkön áll ez jól.
Miért nem nézek olyan ruhát, aminek ujja van, és nagyobb a szoknyája?
Ezek nem a te alkatodhoz valók.
Szia.Nem szeretnélek megbántani de,egyik sem.
Én 164cm és 70 kg vagyok.Nekem az feslő részemmel nincs különösebb probléma,viszont széles a csípőm és viszonylag vastag a combom.Én "A" vonalú ruhát választottam,nem nagy abronccsal.Ez takarja az alsó fertájamat,viszont kiemeli a vékony derekam és vállban szélesít,tehát összhanba hoz.
Az 1 az még nagyobbnak mutatna,mint amilyen vagy,a másik kettő meg vékony lányokon állna jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!