Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül 1 db esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül 1 db esküvői fotó? Tudom, hogy nem így adják meg az árakat, de ha elosztjátok az árat a képek számával.

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi 180 ezret fizettünk,csak beállított képek voltak,kértünk fotókönyvet,aminek 130 ezer volt darabja,3 db rendelélsénél 160 ezer,így 3-at kértünk,és még 35 db normál képet!2 napig sírtam az ára miatt,mert előtte hiába kérdeztük mennyi lesz kb,azt mondták nem tudják!De egyébként amilyen élethű,minőségi,gyönyörű képeket kaptunk,az mindent feledtetett!
2012. febr. 8. 00:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Deutsch Richárd szuper lett volna, de tőlünk nagyon messze van, így nem éri meg nekünk őt elhívni.

Köszönöm a válaszokat, ezek tükrében én nem tartom drágának az ajánlatot, amit kaptunk. A 100 db fotó egy polgári szertartás (csak család) és egy szabadtéri fotózás eredményeként jön össze, tehát nem egy teljes nap alatt. Ezt azoknak írom, akik azt írták, 100 kép, az semmi. Ez a 100 kép a végső válogatás eredménye lesz; én nagyon elégedett lennék, ha lehetne rólam 100 jó képet csinálni. Jelzem, hogy rólam nem lehet igazán jókat, mert nem tudok ösztönösen jól pózolni, nem tudok szépen mosolyogni, ha elfeledkezem magamról, görbén tartom magam, meg különben is fárasztanak engem az ilyenek. Na, szerintetek milyen képeink lesznek?:))

2012. febr. 8. 07:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Mindenki kapott zöld kezet!
2012. febr. 8. 07:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Bocs, kicsit összefolyt a válaszom egy másik kérdésemre szánt válaszommal, bocs mindenkitől.
2012. febr. 8. 07:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Esküvőszervezőként olyan profi, több éve esküvőket fotózó fotósokkal dolgozom, akik 85-130 ezer forint között mozognak, attól függően, hogy hány helyszín (emlékfotózás, polgári, templomi, vacsora) van.

Ezért az árért az alap, hogy kb. 400-700 db alapretusált képet adnak át DVD-n, ezen felül készítenek ún. kreatív, azaz effektes képeket, egy internetes oldalt, ahova felteszik a képeket + az árban még benne van kb. 100 db 10x15-ös papírkép.

Ezen kívül készítenek a kollégák fotókönyvet is, annak az ára a lapok számától függ, kb. 3500,- Ft/lap (30x60 cm) árral lehet számolni, és általában 20 lapot szoktak kérni.

A fotókönyvnél a minimum a 12-15 lap, a maximum 22-24 lap.

Az ár magában nem minden, érdemes mellé az értéket is nézni.

Elrontott képért még 25,- Ft is sok, míg egy olyan képért, amit még nagymamaként is mutogatsz az 1000,- Ft sem drága.

Az esküvői fotózás külön szakma, egyszerre kell tudni többféle stílusban (beállított fotók, paparazzi, riport stb.) fotózni olyan embereket, akik általában nincsenek hozzászokva ehhez. Nagyon oda kell figyelni a fehéregyensúlyra például, mert a fehér menyasszonyi ruha uralja a képeket.

Volt olyan ügyfelem, aki, hogy spóroljon, nem az általam ajánlott fotóst választotta, hanem egy olcsó, főleg sporteseményeket szuperül fotózó fotóst. Utólag nagyon megbánta, és tőlem érdeklődött, hogy lehet-e valahogy utólag retusálni, kezdeni a képekkel.

Remélem tudtam segíteni,

Rózsáné Orsi

esküvőszervező

Neten megtalálsz :-)

2012. febr. 9. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!