Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az araonline.hu-n lehet is vásárolni tőlük?
Figyelt kérdés
Mármint online szeretném megvenni ez lehetséges2012. febr. 7. 10:39
2/5 anonim 

válasza:

Úgy tűnik, hogy ha egyezteted velük a fazont, egyedi méretet, akkor igen. Az ilyen hosszú távon működő cég hiteles.
3/5 anonim 

válasza:

én is innen akartam rendelni, inkább varratni :) de szerintem, ha van rá lehetőséged, menj el személyesen, mert azt mondta a varrónő, hogy van olyan, ha megvarrja, lehet kombinálni a ruhákat. 50-70 között varr. Érdemes lenne megkérdezni telefonon.
4/5 anonim 

válasza:

Szia! Meg lehet rendelni, de tényleg érdemes elmenni, mert van egy pár ruhája amit nem rak fel a netre mert újak, és mire felrakná elviszik. Hetente azért olyan 5-6 ruhát varr, és nem tudja folyton frissíteni.
Onnan tudom mindezt, hogy én a múlt héten voltam nála személyesen és akkor mondta :)
U.I.: Meg is vettem a ruhát :D
5/5 anonim 

válasza:

Én személyesen vettem ott a ruhámat, másfél órányi próba után :) Nagyon kedves a nő, és rengeteg gyönyörű ruha van ott! Csak ajánlani tudom!
Az én ruhám képe nincs fenn a weboldalon (amúgy 70ezer volt csak). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!