Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2012-ben mennyiből lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2012-ben mennyiből lehet a legolcsóbban kihozni egy szolid eskükőt?

Figyelt kérdés
Teremre nem kell költeni, italokat vesszük, kb. 25-30-an leszünk.
2012. febr. 6. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem meg lehet oldani. ruhát tudsz venni akár 20.000ért is, család sut, fôz, 1 ôltônyt lehet már venni 10.000ért is, polgári ára 20.000. simán belefér.
2012. febr. 7. 09:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek nagy igényeitek, akkor ki lehet hozni. Én úgy képzelem az esküvőmet, mint egy kicsit komolyabb ballagási ebéd. Ott is ott volt a család, volt kaja-pia, csak itt több ember lesz és lesznek extrák, mint meghívó meg ruha és haj.

Szóval, ha 30-50 ezerből kijött egy ballagás (úgy könnyű, kiszámítani, ha a közelmúltben volt ballagás a családban) akkor 100.000-ből kijön szerintem. Ha akartok lagzit meg zenekart, akkor természetesen nem. De szerintem a lényeget ki lehet hozni olcsón.

23N

2012. febr. 7. 09:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, egy kicsit nagyobb "ballagást" szeretnénk. Kb. annyian lennének. Nem akarunk nagy felhajtást mert még nemrég halt meg az Apukám.
2012. febr. 7. 09:40
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Fogadd együttérzésemet, kedves! Tegnapi 20.22. vagyok, akinek nagy tapasztalata van ilyen dolgokban. Ugye, gyász idején nem is illendő hétországraszóló lakodalmat rendezni, hanem csak csendesen, magatok közt. Bérelj egy egyszerű menyasszonyi ruhát, menyecskeruha szerintem felesleges, csináltass egy szép frizurát, sminkedet te magad is megcsinálhatod. Polgári esküvőn szintén csak az extrákért kell fizetni, ezt egyeztetitek a hivatalnokkal. Továbbra is azt mondom, hogy megoldható. Legyetek nagyon boldogok!
2012. febr. 7. 14:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem ki tudjuk hozni. Igyekszünk minél hamarabb (mert az utód is úton van már), így lehet hogy már a jövő héten körbekérdezünk a kölcsönzőben. Szerintem a ruha lesz úgy is a legtöbb (bár fogalmam sincs milyen árakban vannak), a kaját összedobjuk. Egy kis ebéd lesz, semmi extra. Nem is vágytunk rá és sajnos a sors is így hozta.
2012. febr. 7. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!