Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2012-ben mennyiből lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2012-ben mennyiből lehet a legolcsóbban kihozni egy szolid eskükőt?

Figyelt kérdés
Teremre nem kell költeni, italokat vesszük, kb. 25-30-an leszünk.
2012. febr. 6. 21:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok mindentől függ.

Templomi is lesz, vagy csak polgári?

Ruhát veszed (ha igen, honnan), vagy bérled?

Teremdekort szeretnél?

Gyűrűitek voltak már?

Zenekart, dj-t, vagy laptopos zenét akartok?

stb...

Mennyi pénzetek van rá?

2012. febr. 6. 21:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

én szerintem, ha tényleg nem lesz 6 fogásos menü, ruhával, mindennel együtt 400-ból ki lehet hozni. Én ezt úgy számoltam ki, hogy mondjuk ha szolíd, gondolom nem lesz menyecske ruha, vőfély, zenekar... tehát a lagzikellékek. Egy ruhát már lehet találni 40-ért, de ha 100-ért találsz, az sem gond. Plusz a kellékek (cipő, fodrász, sminkes, ékszerek) legrosszabb esetben legyen 50 ezer Ft. De az már tényleg sok. Párodnak ruha, ha kell, akkor mondjuk 30 ért lehet venni szépet. A vacsora, ha mindenki eszik egy levest, másodikat, meg egy torta, akkor 30 főre szerintem 50-60 körül ki lehet hozni. 4 személyes tálakkal. Ez eddig a legrosszabb esetben is 250 ezer. Veszel még gyűrűt, (mi 60-ért vettünk egy arany párat), és mondjuk fotóst ha akarsz, az is lóvé, de a meghívó is egy 10-esből kijön akkor is, ha veszed. Ami még fizetős, esetleg a zenész, de ha szolíd, akkor talán máshogy is meg lehet oldani, ami még olcsóbb. Tehát szerintem egy igényes, de szolíd esküvő 3-400-ból kijön, nekünk legalább is ennyire jönne ki. Ezek tippelt összegek, nyilván ha utána nézel, más jönne ki. Függ még, hogy anyakönyvvezetőnél mennyit kell fizetni, én azt vettem alapul, hogy nekünk semmit, viszont a templomi 25000 lesz. Igyekeztem leírni azokat, ami az én elképzelésem szerint nélkülözhetetlenek. Nyilván ha pl. csak koktélruhát szeretnél, akkor a ruha még olcsóbb. Egy pár virág sem árt. De ha csak a gyűrűt és a vacsorát nézzük, akkor is szerintem 300 kell. De az meg egy szolíd esküvőért szerintem nem drága.

Sok boldogságot! :D

2012. febr. 6. 21:39
 3/15 A kérdező kommentje:

Sima polgári esküvő, utána ebéd otthon, zenekar nélkül.

A ruha bérlése olcsóbb?

2012. febr. 6. 22:06
 4/15 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy kb. 100.000-re gondoltunk :/

Az nagyon kevés lesz?

2012. febr. 6. 22:07
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

1-es vok.

Szóval abból kiindulva, hogy mi is ennyien voltunk (és még egyéb körülményeket nézve) azt mondom, hogy 500 ezerből egy igényes, de szolíd esküvőt ki lehet hozni. Ha nagyon rámentek a spórolásra, 300-ból is kifutja.

2012. febr. 6. 22:15
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Vőlegényednek kell ruha? És neked? Abroncsos, vagy sima? Kiegészítők hozzá? Egy kevés díszítés otthon?
2012. febr. 6. 22:16
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Hogy álltok a szervezéssel amúgy?
2012. febr. 6. 22:20
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha otthon csináltok mindent,és semmi extravagancia, akkor megoldható. Fotós lehet egy családtag, zene laptopról, süteményt is ti magatok sütitek, de számítsatok 1500 forintot egy főre és ez a minimum. Szolidan kihozható. Én mindig itthon bonyolítottam a ballagásokat, házassági évfordulót, születésnapokat. Szűk családi körben is harmincan vagyunk. Adósságba ne verjétek magatokat, attól még mindenki jól érezheti magát, sőt oldottabb a hangulat otthoni körülmények közt. Ennyi van, akkor ennyiből.
2012. febr. 6. 22:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekünk, 45fős lagzink lesz, lesz fotós, videós, zenekar, ruha, menyecskeruha, lagzi, étterem stb. Mindezt 500ezer Ftból!Szerintem a 100ezer kicsit kevés, 200ezerből már talán ki lehetne hozni!Sok sikert!
2012. febr. 7. 08:25
 10/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Én úgy gondolom, hogy a 100 egy kicsit kevés lesz. Ha tényleg még meghívó sem lesz, akkor talán 200. De számold a gyűrűt, ruhát, már ha esküvői ruhát szeretnél. A bérlés általában olcsóbb, viszont a saját ruhát talán (igaz töredékért) még el tudod adni. Én most 110ért béreltem ruhát, de abban benne van a menyecske ruha is, a fátyol, a kesztyű, a bolero, az alakítás és a tisztítás is. Ahol eddig voltam próbálni, egyetlen hely volt, ahol a hölgy odaadta volna 30-ért a ruhát bérelve, viszont az egy kis lakásban lévő szalon, az én véleményem szerint nem túl nagy választékkal, viszont szép ruhákkal. A többi helyen 50-60-től kezdődik a bérlés. Viszont ha varratsz, ennyiért akár a tiéd is lehet, ha normális varrónőt találsz, és ha utána 20-30-ért el tudod adni, már jobban jársz. A gyűrűt tekintve ha aranyat akartok, most az arany grammja a legolcsóbb helyen 10000 Ft. mi is ott vettük, és nagy mázlink volt, mivel máshol 13-14 ezer. Nyilván nem kötelező az arany, illetve lehet törtaranyat is vinni. Tehát ha a ruhát nézzük, legyen 30, a gyűrű is NAGYON OLCSÓN szintén legyen 30. Ez alapból ugye 60. A polgáriért is biztos kell fizetni szerintem, azért egy menyasszonynak kell virág, és illik meghívót is vinni. Ez már szerintem megvan 100. És akkor még nincs a párodnak ruha (öltöny), cipő, szép haj és smink, bár ez ha van ügyes kezű rokon, otthon is megoldható. És még nem beszéltünk a 30 fő étkeztetéséről. Bár valóban megoldható otthon a sütés, de az alapanyag ennyi emberre lehet, hogy nem lenne sokkal kevesebb sütibe. Az étkezésre, ha négy fős tálakat veszünk, az is tálanként jobb esetben 4-5000 Ft. plusz az ital. Ezeket figyelembe véve szerintem kevés a 100. Ahogy az egyik előttem szóló írta, 200 kell szerintem.
2012. febr. 7. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!