Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátaink pénzt kértek ajándékként, van ötletetek hogyan adjuk oda?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 20:58
21/25 anonim válasza:
Csomagold be egy borítékba a borítékot meg egy ajándék csomagba .. De van egy viccesebb megoldás vegyél műpénzt és rakd mellé:P
22/25 anonim válasza:
Én egy olyat láttam, hogy a papírpénzek kis trikókká voltak összehajtogatva és cérnával egy esernyőre voltak belülről felaggatva. Aztán az esernyőt összecsukták, és azt adták oda. Amikor aztán a pár kinyitotta az esernyőt volt nagy meglepetés!
23/25 anonim válasza:
Nekem is ugyan ezt mondta a barátom mikor megnősült!
Borítékot akart!
Megoldottam!
Az ajándéknak szánt pénzt felváltottam a legkisebb címletű papírpénzre, és mindegyiket külön-külön borítékba tettem, persze szépen leragasztva! A borítékokat pedig egy csinos kis díszdobozba tettem, szalaggal átkötve! Utána szépen megköszönték a nyitogatással eltöltött szép, csendes, otthonülős, közös estéjüket! :-)
24/25 anonim válasza:
rokonságban olyan volt, h a pár kapott egy Monopoly-t, majd mikor kinyitották kiderült h a játékpénzek igazira voltak cserélve. mondjuk ez csak tehetősebbeknél jön be, de olyat is lehet, h csak pár igazit raksz a játékpénz közé
25/25 Cosma Pekka válasza:
Pénzeszsákba ( tudtam szerezni szétszakadt selejtes postászsákot ) néhány kg. aprót beleszórni, újságpapírral meg kitömni, hogy mutasson is! Amíg válogatják meg visszaváltják, addig sem unatkoznak, meg összeveszni is nehéz, amíg le vannak foglalva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!