Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslány ruháját a menyasszony szokta állni?
Én eddig kétszer voltam koszorúslány.
Az egyik alkalommal megvolt a menyasszony határozata,hogy milyen szinű,és milyen ruhát kell felvennünk.(mert 6 koszorúslány egyforma legyen.Akkor ő fizette a ruhát.(kölcsönözte)
A második alkalommal,a menyasszony ránk bízta a ruha választást,és a színt is.Csak annyit kért,hogy hosszú szoknyás legyen.(ezzel mondjuk senki nem vitatkozott,mert alapjáratban mindenki hosszú szoknyásat akart) ezt már én fizettem,mert az én döntésem volt a ruha.(ez is kölcsönözve volt)
Szerintem ez így lenen fer.Ha a menyasszonynak megvan az elképzelése,ha kiköti,a ruha színét,magát a ruhát,akkor állja ő a költségeket. Ha nincs semmi kikötés,és a koszorúslány maga döntheti el,akkor állja ő a költségeket.
Nálunk 3 koszorúslány lesz. Abból egyik a tanúm.
Mind a hárman ők fizetik a ruhát, ezért ők választanak. Én megadtam nekik egy boltot, ahol nézzenek körbe (net, személyesen), hogy melyikek tetszenek nekik (5 féle lehet) és akkor abból próbálnak majd és választunk közösen. Azaz ők mondják én meg bólintok, mint általában. Mivel nálunk eleve szebbek most is a koszorúslányok, mint majd a nagy napon, így ha akarnám akkor se tudnám elcsúfítani őket :)))
Két dolgot kértem: 1) fehér, piros szín és árnyalatai kilőve nekik; 2) egy fazonú legyen a három ruha.
Ahogy említette az egyik hozzászóló, lesz biztos önjelölt koszorúslány. Erről is gondoskodtam :)))
Ki lesz rakva az esküvőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!