Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz a sátras lagzink. Hogyan tudnánk saját kezüleg feldíszíteni?
Viszel egy kisszéket, arra felállván elég sok sarkot el tudtok érni.
Na akkor megfogod a lufit és a lampiont és felakasztod.
Ha lufi, akkor nagyon-nagyon mértékkel, mert könnyen bazári hangulat lesz a vége. Ügyeljetek az ízléses, arányos elrendezésre, és ne vigyétek túlzásba. A színek egy szín árnyalatai legyenek, ne legyen csiricsáré!
Azért legyen valami előzetes koncepció, tervezés, ne ott kelljen élesben kitalálnotok, mi hogy legyen! :)
Szív, virágok forma lufikkal ha ügyesek vagytok láttam egy olyat hogy menyasszony és férj megvan lufiból, de ez a ti fantáziátok.
Anyumnak aug11-én van a szülinapja.:)
Sok boldogságot és örökkévaló házasságot!:)
Találtam kifejezetten esküvőre lufikat:
Próbáltam olyan díszítést összeszedni, ami profinak tűnik, de ti is meg tudjátok valósítani. Természetesen előtte meg kell tervezni, kiszámolni, hogy miből hány méterre van szükség. Stb. Egyik képen van olyan, hogy a pár mögé szép függönyanyagot függesztenek és mögé izzósort. A másik ami tetszik a papírvirág, valamint az anyagok felfüggesztve. Szerintem ízlésesebb, mint a lufi.
Megtaláltam a képeim között és így felraktam, szerintem nagyon ötletes.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!