Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy tetszik ez a karika gyűrű? Ezt vettük meg, a pár 60. 000 Ft.
Figyelt kérdés
ugyan így néz ki, csak a széle és a hullám benne fehér arany. Csak kíváncsi vagyok, szerintetek sok-e érte. 6 g a 2 db. Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 3. 10:32
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) aranyosak vagytok :) nekünk is kb 90-re jött volna ki, majdnem 90-re, ha a boltban a megadott paraméterekkel vesszük meg. De a bolt ötvöse mondta, hogy a méretünkben kisebb súlyból kihozza 60-ból. így lett annyi. 3-3 gramm.
2012. febr. 4. 10:19
12/14 anonim válasza:
Szép ez a gyűrű. Viszont tényleg vigyázzatok rá, mert egy 3 grammos gyűrű nem túl vastag, és nem túl strapabíró. Igaz, hogy így olcsóbb, csak hát nem ok nélkül csinálják a karikagyűrűket vastagabb anyagból. Viszont egy gramm aranyért a 10 ezer ft tényleg nem sok, ha karikagyűrűről van szó. Mi a legolcsóbb helyen is 11000 ft-ért kaptuk volna grammját, de volt, ahol 30 ezret kértek egy gramm aranyért. Hát a pofátlanságnak nincs határa. Úgyhogy mi is inkább csináltattuk.
Sok boldogságot!
13/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a jó tanácsokat! Én irodában dolgozom, úgyhogy szerencsére sokat nem terhelem, itthon vigyázok majd rá, lehet, le is veszem. a párom raktárban dolgozik, nem is fogja hordani bent, nehogy beleakadjon valamibe, úgyhogy reméljük, hogy jó lesz :)
2012. febr. 4. 13:49
14/14 anonim válasza:
Gyönyörű! :) Én imádom, mikor a karikagyűrűben szép díszítés van! Egyébként lehet kapni olyan kendőt, amivel ki lehet fényesíteni a gyűrűt, és olyan, mintha új lenne. Szerintem nem volt sok érte az a pénz. Nagyon szép! :) Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!