Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a drágább virág esküvői csokorba? A rózsa vagy a kála? Július elején lesz az esküvők, gondolom, a szezon is számít.
A virág szezonja, beszerzési forrása is számít, illetve hogy van-e a közelben valami "virágos" ünnep, mint az anyák napja vagy a ballagás.
A virágost kérdezd meg szerintem, akivel készíttetnéd a csokrodat, mert ők benne vannak az árfolyamok alakulásában, ő talán tud biztosabbat mondani.
a rózsa nem nagyon bírja, engem a virágos lebeszélt róla (bár csak a koszilányoké lett volna rózsából), az enyém kála lesz.
A kála beszerzése júniustól decemberig elég húzós, de konkrét árat nem mondott, csak, hogy drágább lesz, mint ilyenkor.
Tavaly 1000Ft / darabról regéltek nekem a menyasszonyok egy fórumban a káláról.
Az én rózsáim bírták. :)
Kála most horror áron van, tehát általában 800-1300ft között (attól is függ, hogy milyen színű), a rózsa most 400-800 ft közötti áron mozog.
Tavasszal, nyáron ez le szokott menni. Kála 280 körül is kapható, rózsa pedig 200 körül is.
Szerintem a tartóssága a rózsának is megfelelő 1 napra!
Virágos voltam
Vannak tartósított virágok, de azok jóval drágábbak. Azonban van egy spray, amivel tényleg be lehet fújni a csokrokat. Van aki használ.
Virágos
Szia!
5 generációs dísznövénykertészek vagyunk, valamint édesanyám virágkötő is, van egy virágboltunk. :) Ha gondolod akkor segítek neked, írj nyugodtan privát üzenetet!
Egyébként mi a rózsát 350-ért adjuk, a kálát pedig 400-ért. (Bp. melletti városban vagyunk). Ez attól függ, mennyire szállnak el az árakkal. És sajnos mostanában szeretnek mindent 3-4x-es áron adni. Szoktam nézelődni plázás és üzletsoros virágboltokban, és elájulok milyen árak vannak. Mert tudom mit mennyiért lehet beszerezni a virágpiacon, és mennyiért jön pl. az import, vagy mennyiért adják a magyar termelők.
Kedves Utolsó!
Lehet, hogy a virágpiacon olcsóbb a virág, DE pl. mi 200 km-re lakunk Pesttől, így a városi nagykereskedésben vásárolunk. Ott már 1-2 hónapja nem lehet kapni rózsát 270 ft alatt. Így 350 ft-ért hogy adjuk?
A kála meg 400 ft körül van.
Tehát nem csak azt kell nézni, hogy mennyi a virágpiacon, mert sokan ott nem tudják megvenni!
Virág boltos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!