Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik a drágább virág esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a drágább virág esküvői csokorba? A rózsa vagy a kála? Július elején lesz az esküvők, gondolom, a szezon is számít.

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A virág szezonja, beszerzési forrása is számít, illetve hogy van-e a közelben valami "virágos" ünnep, mint az anyák napja vagy a ballagás.

A virágost kérdezd meg szerintem, akivel készíttetnéd a csokrodat, mert ők benne vannak az árfolyamok alakulásában, ő talán tud biztosabbat mondani.

2012. febr. 3. 10:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A kála drágább szokott lenni, de a fent említett paraméterek miatt változhat ez.
2012. febr. 3. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

a rózsa nem nagyon bírja, engem a virágos lebeszélt róla (bár csak a koszilányoké lett volna rózsából), az enyém kála lesz.

A kála beszerzése júniustól decemberig elég húzós, de konkrét árat nem mondott, csak, hogy drágább lesz, mint ilyenkor.

2012. febr. 3. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly 1000Ft / darabról regéltek nekem a menyasszonyok egy fórumban a káláról.

Az én rózsáim bírták. :)

2012. febr. 3. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kála most horror áron van, tehát általában 800-1300ft között (attól is függ, hogy milyen színű), a rózsa most 400-800 ft közötti áron mozog.

Tavasszal, nyáron ez le szokott menni. Kála 280 körül is kapható, rózsa pedig 200 körül is.

Szerintem a tartóssága a rózsának is megfelelő 1 napra!

Virágos voltam

2012. febr. 3. 13:35
 6/12 A kérdező kommentje:
A virágostól kérdezem, az esküvői csokrokat tényleg lekezelik valami tartósító akármivel? Vagy csak csak megkötik és kész?
2012. febr. 3. 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Vannak tartósított virágok, de azok jóval drágábbak. Azonban van egy spray, amivel tényleg be lehet fújni a csokrokat. Van aki használ.

Virágos

2012. febr. 4. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

5 generációs dísznövénykertészek vagyunk, valamint édesanyám virágkötő is, van egy virágboltunk. :) Ha gondolod akkor segítek neked, írj nyugodtan privát üzenetet!

Egyébként mi a rózsát 350-ért adjuk, a kálát pedig 400-ért. (Bp. melletti városban vagyunk). Ez attól függ, mennyire szállnak el az árakkal. És sajnos mostanában szeretnek mindent 3-4x-es áron adni. Szoktam nézelődni plázás és üzletsoros virágboltokban, és elájulok milyen árak vannak. Mert tudom mit mennyiért lehet beszerezni a virágpiacon, és mennyiért jön pl. az import, vagy mennyiért adják a magyar termelők.

2012. febr. 5. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Lehet, hogy a virágpiacon olcsóbb a virág, DE pl. mi 200 km-re lakunk Pesttől, így a városi nagykereskedésben vásárolunk. Ott már 1-2 hónapja nem lehet kapni rózsát 270 ft alatt. Így 350 ft-ért hogy adjuk?

A kála meg 400 ft körül van.

Tehát nem csak azt kell nézni, hogy mennyi a virágpiacon, mert sokan ott nem tudják megvenni!

Virág boltos

2012. febr. 5. 13:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez érhető, hogy egy nagyker drágábban fogja adni, és így annak, aki ott vásárol, drágábban kell adnia. Én csak azt mondom, hogy nagyon sokan akkor is elszállnak az árakkal, ha megtehetnék, hogy olcsóbban adják. Nálunk is van itt kb. 5-6 virágbolt, abból mi és egy másik adjuk hasonló áron, a többi nagyon el van szállva. És ezt a vásárlóktól is halljuk, hogy egyik-másik helyen nagyon drágák, nem is mennek oda. Mi meg csak örülünk ennek. :)
2012. febr. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!