Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok azt mondaná, hogy házasodjatok össze, viszont a körülmények miatt még sajnos nem lehetséges, hogy együtt is lakjatok az esküvő utáni egy-két évig?
azért a párját is meg lehet érteni, nem kell mindjárt húúú, meg hááá, meg minek, meg hülye meg stb.
És mi van, kedves válaszolók, ha összeköltöznek, együtt élnek, összeházasodnak, aztán a srác nagyon jó munkát kap X városban, de a lányt meg a jelenlegi városhoz köti a munkája?
én lehet, hogy belemennék.
Azt is kéne tudni, párodnak miért fontos, hogy hamarabb?
Még eljegyzést sem akarnék így, nemhogy házasságot. Egy év együttélés nálam a minimum, ha úgy is minden működik, lehet tovább lépni. Addig felelőtlenség.
Párom előző kapcsolata 3 évig egész jól működött, aztán összeköltözésnél meg kiderült, hogy mégsem minden olyan jó, amilyennek látszik...
Lakva ismerszik meg az ember...
Amíg nem éltetek együtt huzamosabb ideig, addig nem ismered igazán.
Köszönöm szépen a válaszokat! Valószínű, hogy velünk is így lesz, hogy eljegyezzük egymást, és csak 2 év múlva házasodunk össze. Semmiképpen nem akarnék várni 10 éveket ezzel. És ha elköltözne máshová, én mennék vele, nem maradnék itt a munkám, az életem miatt. Pont az lenne a lényeg akkor már, hogy egy család vagyunk. És ha ő talál magának munkát valahol, akkor én is fogok. És különben is, gyerekeket is mikor vállaljunk, mikor szüljek, majd 50 évesen, mikor már a testem megöregedett hozzá? Vagy nem inkább a húszas éveim alatt alkalmasabb a testem erre? Ezek is fontos szempontok! Hiába akarnék várni a megfelelő körülményekre, kicsit kicsit jobb lehet, nem azt mondom, hogy a nagy semmibe kell szülni, de hogy minden meglegyen hozzá, az csak akkor lesz, mire én már nem-igen szülhetek.
Ez az egyik, miért is nem szeretnék várni oly sokáig.
A másik pedig, hogy bár tanulunk, de évek óta együtt vagyunk. Így elég rendezetlen a kapcsolatunk, a családom sem annyira jó szemmel nézi ezt így. Képzeljétek el, hogy még Magyarországon is vannak olyan családok, ahol pl a házasság előtti szexuális élet nem támogatott, ezt betartották a testvéreim is, normális családjuk van, én meg szemmel láthatóan nem tartom be. Sőt továbbra is éveik fenntartanám a házasságon kívüli formát. A barátom ezt figyelembe véve szerette volna elejét venni a további rossz érzéseknek, és ezért vetette fel nekem ezt a verziót, hogy legyünk már házasok akkor is, ha még nem tudunk együtt élni. Ami óriási dolog tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!