Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok azt mondaná, hogy házasodjatok össze, viszont a körülmények miatt még sajnos nem lehetséges, hogy együtt is lakjatok az esküvő utáni egy-két évig?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 23:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem várjatok még akkor. A házasság úgy az igazi ha eggyütt éltek :) Sőt, szerintem előbb eggyüttélés, utánna házasság.
2012. febr. 3. 10:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várjátok meg azt a két évet. Utána éljetek együtt, és ha még mindig össze akartok házasodni, akkor tegyétek meg. Én így nem sok értelmét látom a házasságkötésnek. Előbb ismerjétek meg egymást egy fedél alatt.
2012. febr. 3. 10:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
de akkor minek is házasodtok össze?
2012. febr. 3. 10:31
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

azért a párját is meg lehet érteni, nem kell mindjárt húúú, meg hááá, meg minek, meg hülye meg stb.

És mi van, kedves válaszolók, ha összeköltöznek, együtt élnek, összeházasodnak, aztán a srác nagyon jó munkát kap X városban, de a lányt meg a jelenlegi városhoz köti a munkája?

én lehet, hogy belemennék.

Azt is kéne tudni, párodnak miért fontos, hogy hamarabb?

2012. febr. 3. 11:01
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

Még eljegyzést sem akarnék így, nemhogy házasságot. Egy év együttélés nálam a minimum, ha úgy is minden működik, lehet tovább lépni. Addig felelőtlenség.

Párom előző kapcsolata 3 évig egész jól működött, aztán összeköltözésnél meg kiderült, hogy mégsem minden olyan jó, amilyennek látszik...

2012. febr. 3. 16:14
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
Igen, mert szeretem.:)
2012. febr. 3. 18:17
 17/20 anonim válasza:

Lakva ismerszik meg az ember...

Amíg nem éltetek együtt huzamosabb ideig, addig nem ismered igazán.

2012. febr. 10. 19:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne házasodjatok még össze. viszont eljegyzés lehet, gyűrű is. Mi így vagyunk együtt már 10 éve, 4 éve eljegyezve, gyűrűvel ("majd az esküvőre veszük drágát, aranyból") amit mindig hordunk, 1 éve már együtt lakunk. Mindenki megszokta már, hogy egy pár vagyunk, távolabbi ismerősök már úgy mondják véletlenül, hogy "a férjed" :-)) És már nem cserélném el semmi pénzért az ezüstgyűrűnket... Annyi mindent átéltünk már együtt. (Az esküvő-láz nálam 21-23 éves koromig tartott, de elmúlik :-)) Bár mostmár pár éven belül csak össze kéne házasodni, mert megöregszünk és nem leszünk olyan szépek :-)))) (Természetesen nem ez a fő indok :-))
2012. febr. 29. 09:58
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Valószínű, hogy velünk is így lesz, hogy eljegyezzük egymást, és csak 2 év múlva házasodunk össze. Semmiképpen nem akarnék várni 10 éveket ezzel. És ha elköltözne máshová, én mennék vele, nem maradnék itt a munkám, az életem miatt. Pont az lenne a lényeg akkor már, hogy egy család vagyunk. És ha ő talál magának munkát valahol, akkor én is fogok. És különben is, gyerekeket is mikor vállaljunk, mikor szüljek, majd 50 évesen, mikor már a testem megöregedett hozzá? Vagy nem inkább a húszas éveim alatt alkalmasabb a testem erre? Ezek is fontos szempontok! Hiába akarnék várni a megfelelő körülményekre, kicsit kicsit jobb lehet, nem azt mondom, hogy a nagy semmibe kell szülni, de hogy minden meglegyen hozzá, az csak akkor lesz, mire én már nem-igen szülhetek.

Ez az egyik, miért is nem szeretnék várni oly sokáig.

A másik pedig, hogy bár tanulunk, de évek óta együtt vagyunk. Így elég rendezetlen a kapcsolatunk, a családom sem annyira jó szemmel nézi ezt így. Képzeljétek el, hogy még Magyarországon is vannak olyan családok, ahol pl a házasság előtti szexuális élet nem támogatott, ezt betartották a testvéreim is, normális családjuk van, én meg szemmel láthatóan nem tartom be. Sőt továbbra is éveik fenntartanám a házasságon kívüli formát. A barátom ezt figyelembe véve szerette volna elejét venni a további rossz érzéseknek, és ezért vetette fel nekem ezt a verziót, hogy legyünk már házasok akkor is, ha még nem tudunk együtt élni. Ami óriási dolog tőle...

2012. márc. 1. 09:29
 20/20 anonim ***** válasza:
25-27 évesen nem tudtok összeköltözni se akkor minek az esdküvő meg pláne gyerek.
2012. márc. 25. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!