Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg ezt?
Ez furcsa, hogy nem ad egyértelmű választ! Valahogy kényszerítsd ki belőle a választ, mert ez mégiscsak a te napod, én nem hagynám, hogy szórakozzanak velem. Ha nem akarja az sem baj, de ha igen, akkor sürgősen kerítsetek egy ruhát. Ha mégis kitérő választ adna, akkor sértődj meg, és mondd meg neki, hogy ezzel a hozzáállással nem tudsz mit kezdeni, majd megoldod akkor nélküle, valaki mással, aki szeretne koszorúslány lenni.
A nővéred amúgy? lehet titokban féltékeny, és ezért nem fűlik a foga a dologhoz. Sokakat bánt, ha a kisebb testvérük házasodik először.
Nem kell mindenkinek egyforma ruhát viselnie! Szerintem még szép is lehet, hogy az egyik pl. nagy szoknyás tüll, a másik lapos selyem. Ne akadj fenn ezeken! :) Ez a te napod lesz, neked legyen ruhád, aki meg nem talál magának, az megy a sor végére :D
Mindenképpen szedd ki az illetőből, hogy tényleg van-e kedve hozzá, mert borulhat a végén a felállás. De ne aggódj, inkább keress helyette egy aranyos kislányt, az szívesen lesz koszorús :)
Én nem erőltetném a helyedben a dolgot.Ha a testvéred kitérő választ ad vagy kifogást talál az eléggé egyértelmű,hogy nem szeretne a koszorúslányod lenni.Tudom,hogy ez bántó neked,de hagyd ennyiben mond meg neki,hogy nem számítasz rá.
Egy olyan testvér aki együtt örül a testvére boldogságának örömmel fogadná a felkérést,és nem noszogatni kellene ruha ügyben.Én a helyében alig bírnék magammal,állandóan a kölcsönzőket járnám.
Egyébként meg szerintem sem kell egyformáknak lenni feltétlen a koszorús lányok ruháinak,és felesleges megvenni is.
Sok boldogságot nektek,és ne hagyd,hogy bármi beárnyékolja azt.
Köszönöm a válaszokat.
Arra gondoltam megmondom neki,hogy mikor megyünk a barátnőmmel ruhát venni, és közlöm vele ha nem jön akkor nem lesz koszorúslány és kész. Mit gondoltok erről a megoldásról?
Talán való igaz, hogy féltékeny, hiszen ő az idősebb és lehet neki kéne előbb.
Az utolsó előtti válaszolónak üzenem: A tanum is ő lesz, ezért nem a hozzá állását.De azért még egyszer megpróbálok vele beszélni.
Mindenkinek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!