Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben mentél férjhez? Azok válaszát várom, akik nem tipikus menyasszonyi ruhában tették ezt.
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 16:06
11/26 anonim válasza:
Farmerban és pólóban. :))
Nem volt betervezve, hogy én aznap férjhez megyek, de így alakult. Fényképünk nincs róla, de állítom, hogy életem egyik legszebb negyedórája volt és sosem felejtem el.
12/26 anonim válasza:
Anyukám fehér kiskosztümben ment hozzá apukámhoz, '92-ben volt, és mivel a mamám varrónő, és ő varrta meg, megvolt 200 forintból a ruha.
Én még jó ideig nem megyek férjhez, de mindig is habos hercegnőruhát akartam.
13/26 anonim válasza:
Meg en sem mentem ferjhez, de ha sor kerul ra, akkor ilyesmi lesz, csak feher- szurke szinben
14/26 anonim válasza:
ilyesmiben, csak selyemfényű barna volt.
15/26 anonim válasza:
Gratulálok a lepontozóknak! Melyik válasz nem hasznos? Most őszintén?
17/26 anonim válasza:
Árulja már el a lepontozó, hogy miért teszi?
Nem vették őt feleségül se fehérben, se feketében, se színesben?
18/26 anonim válasza:
Amúgy igen, az irigy vénlányok mániája a piros kéz az esküvős témákban :)
19/26 anonim válasza:
#16 Igazan autentikus es otletes, gratulalok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!