Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői (menyasszonyi) problémák?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői (menyasszonyi) problémák?

Figyelt kérdés

Engem igazából több dolog is érdekelne. Például:

Aki nem sminkeli magát, nem jár kozmetikushoz, műkörmöshöz, és fodrászhoz is csak ritkán, az is kisminkel(tet)i magát (meg ilyesmik) az esküvőre? Az nagyon gáz, ha saját magam készítem el az esküvői frizurámat?

Aki pont a nagy napon is menstruál, és nem tampont használ, hogyan oldotta meg pl.a betét-cserét?

És ha a menyasszonynak nagyon szűk a rokonsága (édesanya, nővér, nagybátyj+felesége+2felnőtt unokatestvér), akkor kiket lehetne még meghívni?

Ha szeretném meghívni a közvetlen munkatársakat /akikkel együtt dolgozom/ (párjukkal+gyermekeikkel együtt) is a lakodalomba, hogyan hívjam meg őket? A munkahelyünkön,ha férjhez megy egy lány, akkor mindig kap "nászajándékot" a munkatársaktól (de nem csak azoktól,akikkel közvetlenül együtt dolgozik, hanem akik szintén annál a cégnél dolgoznak). Ebből kiindulva, nem szeretném, ha külön vennének nászajándékot, csak mert meghívom őket a lagziba, de szeretném, ha ők is ott lennének, hiszen velük töltöm az életem nagy részét /minden hétköznap 8,5 órát:)/. Meg hát jóban is vagyunk (és szoktunk közös programokat is szervezni).

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha lesz még kérdésem, akkor majd kiírom.

2012. jan. 20. 20:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
hát, sminket azért tetess fel sztem, a hajadat is érdemes másra bízni, nagy izgalom stbstb. műkörmöt nem muszáj tetetni, de a lakk sztem belefér, vmi ízléses manikűr. amúgy mindenben rajtad áll a döntés, olyan menyasszony legyél, amilyen csak szeretnél. a szakember segíthet a legtöbbet kihozni önmagadból.meghívhatod a barátaidat, munkatársaidat. egyszerűen adsz nekik meghívót, esetleg ráírsz pár frappáns sort, h nem kérsz külön nászajándékot...
2012. jan. 20. 20:23
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
ja, menzesz. hát, próbáld meg kiszámolni, h arra a napra esni fog-e vérzés, ha igen, akk dolgozz ki vmi "stratégiát" a cserére, de én pár szem hormonkészítménnyel próbálnám eltolni. erről az orvost kérdezd, ne a fórumozókat, de van rá lehetőség, ez biztos...
2012. jan. 20. 20:25
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy minimális smink semmiképp nem árt, ha van, mert hosszú lesz a nap. Ha nem is szörnyellás erősségű, de egy alapozó, púder segít, hogy jobban nézz ki.

Frizura: szerintem nem jó ötlet, csak ha profi vagy. Egy esküvői frizurának sok időt, mászkálást, táncot, ki tudja még, mit kell kibírnia, nagyon nem jó, ha szétesik. Én a helyedben ezt biztosan fodrásszal csináltatnám.

A meghívást egyszerűen az alapján intézd, hogy kit látnál szívesen. Ne a násznép felduzzasztása legyen a cél, az sosem jó megoldás.

2012. jan. 20. 20:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam nagyon sminkelni,de az esküvőre fogok sminket csináltatni. A hajamat is fodrásszal fogom megcsináltatni.Ha te magadnak ügyesen eltudod készíteni a hajad,akkor nem gáz. Én pl full béna vagyok még a hajsütőhöz is :)

A kollégákat akiket megakarsz hívni, írtad hogy szoktatok közös programot is csinálni, menjetek el valahova, és ott add át nekik a meghívót. Nyugodtan mondhatod nekik hogy a "közös" ajándékon kívül ne készüljenek mással.

Remélem segítettem!

2012. jan. 20. 20:26
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A hajadat és a sminkedet bízd inkább fodrászra/sminkesre, főleg, ha lesz fotózás is. CSak azokat hívd meg, akiket szeretnél ott látni, nem a létszám a fontos ilyenkor. Mi nyáron szeretnénk tartani az esküvőnket, majd kiszámolom, hogy mikor jönne meg, és ha pont aznap meglesz, akkor továbbszedem a tablettát, hogy eltoljam. Vagy eleve nem akkorra kérjük az időpontot, ha lehetséges.
2012. jan. 20. 20:28
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a menzeszt én is kifelejtettem. Én amikor hasonló problémával szembesültem, akkor a megoldás az volt, hogy anyukám kihívtam, és ő tartotta a ruhát, amíg megoldottam. Ciki, de nem csinált belőle problémát.
2012. jan. 20. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:

Nem sminkelem magam, fodrászhoz azért megyek 2 havonta és nincs műkörmöm.

Esküvőn a kozmetikusom rakott fel szolid sminket, így amit kellett, takart, amit kellett, kiemelt. És nem volt az az érzésem, hogy egy teljesen más ember néz vissza a tükörből. Hajamat fodrász csinálta és a (saját) körmeim kilakkoztattam körmössel (francia manikűr).

Fogamzásgátlót szedtem, szerencsére nem esett bele a menzeszem az esküvő időpontjára, ha így lett volna, kitoltam volna gyógyszerrel.

Mi hívtunk meg munkatársakat és barátokat is.

Átadod nekik munkahelyen az esküvői meghívótokat és ennyi.

2012. jan. 20. 21:13
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is érdemes olyanra bízni, aki ért hozzá-

a menzeszes problémára meg - ha betétet szoktál használni - legyen(ek) pótbugyi(k) betét(ek)el bekészítve, és akkor csak egyik bugyit le, másikat fel.

Én simán tudtam egyedül wc-re menni is mikor koszilány voltam, más se okozott volna gondot.

a műköröm meg szerintem felesleges, ha nem szoktál, csak reszeld szép egyformára és tegyél rá színtelen, de csillogó lakkot! :)

2012. jan. 20. 21:15
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

én sem szoktam sminkelni,műkörmözni,stb.,de az esküvőmön mindenféle ilyesmit csináltattam,mert egyszerűen szépnek akartam érezni magam.Szolid műkörmöm volt,kozmetikus által készített enyhe smink,és tök egyszerű,ám fodrász által tökéletesre készített frizura...

Mensi kérdés,én terhes voltam,ez is egy megoldás:D Viccet félretéve,nekem a cserebugyi ötlete szimpi.

Meghívót meg simán odaadod,és úgyis megkérdezik a nászajándékot,mondd,pl. h 2-3 kaparós sorsjegyet kértek,vagy lottót,nem egy nagy összeg,és mégis vittek vmit,és kitudja,még be is jöhet:D

2012. jan. 20. 23:42
 10/20 anonim ***** válasza:

Én alapból nem sminkelem magam és nem is ondolálom a hajam. A fodrászom nem vállalta az esküvői frizurát, mert ő csak vágni tud jól, de ilyen-amolyan loknis kontyokat nem tud csinálni. Beajánlotta a váltótárást aki hozta a kozmetikus lányt is. Eljöttek próbára mindketten, többféle sminket beszéltünk meg, ment a huzavona az erős és a gyengébb smink között:) Volt próbafrizura is, az is úgy ahogy elég jó lett, a lényeg, hogy mindent átbeszéltünk.

A nagy napon élesben már könnyebben ment a dolog, a smink terén végül a fotós lány döntött, mert még mindig nem adtam be a derekam az erős smink terén. Ekkor pontot tett a dolgok végére. Lefotózott olyan sminkkel amit én már nagyon erősnek tartottam, megnéztük és rögtön igazat adtam nekik, szinte alig látszott a képeken.

A hajamat pedig nem tudtam volna úgy megcsinálni ahogy egy fodrász.

Én azt gondolom, megérte azt a 10 ezer forint plusz kiadást, hogy "szép " legyek az esküvőn:)

2012. jan. 21. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!