Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői (menyasszonyi) problémák?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői (menyasszonyi) problémák?

Figyelt kérdés

Engem igazából több dolog is érdekelne. Például:

Aki nem sminkeli magát, nem jár kozmetikushoz, műkörmöshöz, és fodrászhoz is csak ritkán, az is kisminkel(tet)i magát (meg ilyesmik) az esküvőre? Az nagyon gáz, ha saját magam készítem el az esküvői frizurámat?

Aki pont a nagy napon is menstruál, és nem tampont használ, hogyan oldotta meg pl.a betét-cserét?

És ha a menyasszonynak nagyon szűk a rokonsága (édesanya, nővér, nagybátyj+felesége+2felnőtt unokatestvér), akkor kiket lehetne még meghívni?

Ha szeretném meghívni a közvetlen munkatársakat /akikkel együtt dolgozom/ (párjukkal+gyermekeikkel együtt) is a lakodalomba, hogyan hívjam meg őket? A munkahelyünkön,ha férjhez megy egy lány, akkor mindig kap "nászajándékot" a munkatársaktól (de nem csak azoktól,akikkel közvetlenül együtt dolgozik, hanem akik szintén annál a cégnél dolgoznak). Ebből kiindulva, nem szeretném, ha külön vennének nászajándékot, csak mert meghívom őket a lagziba, de szeretném, ha ők is ott lennének, hiszen velük töltöm az életem nagy részét /minden hétköznap 8,5 órát:)/. Meg hát jóban is vagyunk (és szoktunk közös programokat is szervezni).

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha lesz még kérdésem, akkor majd kiírom.

2012. jan. 20. 20:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, a körmöket elfelejtettem.

Pár nappal az esküvő előtt elmentem a fodrászom műkörmöséhez, aki szépen szolidan kifestette a körmömet. Biztosított róla, hogy ha nem állok neki minden nap edényt súrolni, akkor az esküvőn is szép lesz, ami így is történt.

Én mindennek elégedett voltam:)

Én nem menstruáltam épp, de wc-re csak kellett mennem. Én a férjemet hívtam magammal segítségnek, nekem ő a legközelebbi hozzátartozóm:)

2012. jan. 21. 01:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon sminkelem magam hétköznap, de azért az esküvőre elmegyek kozmetikushoz, had csináljon vízálló sminket, mert én úgyis végig fogom bőgni az egész napot. Fodrászhoz is elmegyek, mert én sem szeretnék bonyolult frizurát, de még összekötni sem mindig sikerül normálisan a hajamat. :-) Műkörmöt én sem tetetek, de egy szolid francia manikűrt megcsináltatok, a vőlegényem úgyis már másfél éve rágja a fülemet, hogy megnézné, hogy milyen, csak hát magamnak nem tudom megcsinálni, csak úgy meg elmenni ezért manikűröshöz sajnáltam. A menstruációt meg vagy eltolatod bogyókkal (azért mérlegeld, hogy ezért megéri-e belenyúlni a hormonháztartásodba), vagy pedig sűrűbben cserélsz majd betétet, vagy kipróbálod a tampont. Egyébként én már most megmondtam a vőlegényemnek, hogy majd ő fog engem kísérgetni a wc-re, mert egyedül előtte nem vagyok szégyellős, édesanyám előtt nagyon.

A munkatársaskat meg nyugodtan hívd meg, és mond el nekik, hogy nem kérsz plusz ajándékot. Nem lesz ebből baj. Szóból ért az ember.

2012. jan. 21. 08:32
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is elmentem kozmetikushoz, fodrászhoz, egy körmössel meg csináltattam francia manikűrt. (Egy másik mindenáron műkörmöt akart, lemondtam. 9-10 ezerbe került a 3 dolog.

Mensi: esküvő előtt pár hónappal abbahagytam a fogigátlót, felborult a ciklusom, esedékes volt már nagyon a mensi, elmenem dokihoz és írt fel bogyót, amit még a lagzin a vacsoránál is szedtem. Igaz így 1 nappal a nászút előtt jött meg, de jobb volt így.

Nem is nagyon ittam (nem alkoholt, folyadékot), pedig nyár volt, így kimaradt a menyasszony ruhás pisilés is az életemből, de nem bánom.

2012. jan. 21. 13:30
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

A frizurámmal kapcsolatban: daueroltatom a hajam. Mivel egy kicsit elálló az egyik fülem, ezért a konty(meg ilyemik) kilőve. Ebből kifolyólag megoldanám egy hajpánttal a menyasszonyi frizurámat (a héten is így hordtam a hajamat). Így kifogja bírni az egész napot. :)

Kozmetikushoz előtte való hetekben elmennék, hogy kinyomkodja a miteszereket (vagy hogy hívják azokat a kis fekete pöttyöket az orron). A sminktől nagyon félek, mert még jobban bányarém lennék benne.Meg a rúzst sem szeretem. De ha egy nagyon-nagyon-nagyon szolídat is tudnak csinálni, akkor bevállalhatom.

Betét-probléma: A tabletta szedését több mint egy éve abba hagytam, mert már 8 éve szedtem. A tampon használatát abba hagytam kb. fél éve, mert gyulladásom volt tőle. Ezért tértem vissza újra a betéthez.

2012. jan. 21. 20:59
 15/20 anonim ***** válasza:
én láttam egy természetesen göndör menyasszonyt tiarában. csodaszép volt:) kérj próbasminket a kozmetikustól, biztos kitaláljátok együtt, h hogy lehetsz a legcsinosabb... amúgy sztem egy napi tamponhasználattól nem lesz bajod..
2012. jan. 21. 21:04
 16/20 A kérdező kommentje:

Igen, én is gondoltam már arra, hogy azon a napon visszatérek a tamponhoz. De még nagyon gondolkodom rajta.

Mivel felénk nem sok étterem van, és a legjobbat pedig hamar lefoglalják, így más most le kell foglaljuk a jövőre tartandó lakodalmunkra. Bent voltunk január elején az étterembe, és idénre már csak két szombat volt szabad.

A menzeszem pedig egyszer rendesen 4 hétre jön meg, máskor 5 hétre, de legutóbb pl.4,5 hétre jött meg. Így nem tudom előre meghatározni, hogy mikor lesz meg a bajom 2013 szeptemberében.

2012. jan. 21. 21:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Júniusban kezdd el szedni újra és tudod szabályozni ;)

Sminktől ne félj, ha szolidat kérsz, tényleg kiemeli, amit ki kell :) Egyébként egy menyasszonyi smink lényege pont ez, nagyon ritka, akinek jól áll, ha erősen van sminkelve menyasszonyként!

A nyomkodást 2-3 héttel előtte ejtsd meg, addigra tuti lehámlik a bőröd :)

2012. jan. 21. 21:42
 18/20 A kérdező kommentje:

Igen, köszi, én is kb. 2-3-4 héttel előtte gondoltam a nyomkodást, mert így nem leszek tele piros pöttyökkel a nagy napon :)

Tablettát nem akarok újra szedni, hiszen esküvő után már babát szeretnénk. Ez volt a másik ok, amiért abba hagytam a gyógyszer szedését, hogy helyre álljon a hormonháztartásom, amikorra már babát szeretnénk.

És a sminket meg tudja csinálni a kozmetikus is, vagy külön sminkest kell keresnem? (Lehet hülyén hangzik a kérdés, de nem vagyok jártas ilyen téren).

2012. jan. 21. 21:48
 19/20 anonim ***** válasza:
ha ügyes a kozmetikus, akk meg tudja ő is csinálni.
2012. jan. 21. 23:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem a barátnőm sminkes, fotózásokra hívják stb. Csinált próbasminket, rábíztam magam, a látvány nem tetszett, ő sem érezte igazinak.

A kozmetikusom egyből tudta mihez nyúljon :)

Én egyébként azért aggódtam, mert a férjem baromira nem szereti a sminket és ő végig azt szajkózta, hogy nem kell nekem smink, nem fog neki tetszeni, ő a természetes dolgokat szereti stb. Még az se szokott neki tetszeni, ha nagy ritán kifestem a szempillámat. Tényleg olyan jóra sikerült, hogy ő is mondta, hogy nagyon szép lett és abszolut nem feltűnő :)

2012. jan. 21. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!