Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek h ne ugráljon a cicim a menyasszonyi ruhában?
Egy hete választottam ki a ruhám.A mellem 75DD méretű,világ életemben problémáim voltak vele,nem tudtam soha kényelmesen táncolni,vagy olyan ruhákat viselni,amihez nem kell melltartó,ugyanis lógnak is ráadásul.Ezért próbáltam olyan menyasszonyi ruhát választani,aminek van pántja is + még le is szorítja a cicim,de még mindig ugrál a dekoltázsom(gondolom azért mert puha a mellem).
Van valaki aki hasonló cipőben jár??Tud valaki egy jó kis praktikát a kiküszöbölésére??
Légyszi ne írjatok olyat h mennyek plasztikáztatni!!
Köszi előre is!!
Szia!
Nekem is nagyok (85E) és nem is annyira feszesek, de ha jól be van fűzve a fűző, nekem nem "ugrálnak", nekem nincs rajta cipzár. Ha küldenél egy képet a ruháról könnyebb lenne. Esetleg a mellrészhez be lehetne varrni egy csipkebetétet.
H világos legyen,kb ennyire van ki a mellem a ruhából,és a kilógó rész lötyög.
Szia!
Második vagyok. Nem szerencsés ez esetben a ruhaválasztás, de ha vennél rugalmas csipkét, vagy esetleg organzából egy ilyesmit a ruhára:
Hát köszi a válaszokat!
Valamit muszáj lesz kitalálni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!