Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek h ne ugráljon a cicim a menyasszonyi ruhában?
Figyelt kérdés
Egy hete választottam ki a ruhám.A mellem 75DD méretű,világ életemben problémáim voltak vele,nem tudtam soha kényelmesen táncolni,vagy olyan ruhákat viselni,amihez nem kell melltartó,ugyanis lógnak is ráadásul.Ezért próbáltam olyan menyasszonyi ruhát választani,aminek van pántja is + még le is szorítja a cicim,de még mindig ugrál a dekoltázsom(gondolom azért mert puha a mellem).
Van valaki aki hasonló cipőben jár??Tud valaki egy jó kis praktikát a kiküszöbölésére??
Légyszi ne írjatok olyat h mennyek plasztikáztatni!!
Köszi előre is!!
2012. jan. 26. 09:32
11/14 anonim válasza:
Ez esetben akkor tényleg más fazon kéne, egy nyakba akasztós modell, aminek zártabb a dekoltázsa.
12/14 anonim válasza:
Egyetértek az előttem íróval,egyértelműen nyakbaakasztós ruha a célszerű,alatta fűzős fehérneművel(első szakmám szerint ruhaiparos vagyok)
13/14 anonim válasza:
Néha elnézlek titeket lányok hogy egész életetekben az esküvőtök napjáról álmodoztok és amikor eljön,akkor micsoda aggódást,szervezést,problémákat generál...gyakorlatilag az egész élményt tönkreteszi,az egész szertartásnak a lényege veszik el ebben a rengeteg külsőségben.Valójában ez nektek nem is arról szól hogy valakivel összekötitek az életeteket,hanem hogy TI hogy fogtok kinézni,hogy RAJTATOK milyen ruha van,MILYEN kiegészítő,hogy TITEKET hányan fognak bámulni és irigyelni stb stb...szó sem esik a férfiről és a közös élet megpecsételéséről,amiért ugye elvileg az egész van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!