Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok az alábbi ruháról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi ruháról?

Figyelt kérdés
Kép itt: [link]
2012. jan. 26. 17:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
Ha tipikus magyar család lennénk.. úgy értem, nagyon fontosak lennének a magyar hagyományok a családban, és az esküvői ruhámon keresztül is mutatni akarnám ezt, akkor biztos, hogy ezt a ruhát választanám. Nagyon nagyon szép és tetszik. Mivel azonban sem a családom, sem a párom családja nem ilyen, így aztán nem venném fel ezt a ruhát.. pedig tényleg nagyon szép.
2012. jan. 27. 09:26
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
mikor megláttam a képet, akkor anyám dohányzó asztalán lévő terítő jutott az eszembe, nem igazán tetszik ez miatt
2012. jan. 27. 10:44
 23/27 anonim ***** válasza:
Magyarosnak,magyaros....
2012. jan. 27. 13:15
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Olyan, mint nagyanyám terítője, én biztos nem venném fel...
2012. jan. 27. 16:13
 25/27 anonim ***** válasza:

10. válaszadónak: ez kalocsai mintás ruha!

Kérdező: Gyönyörű ez a ruha. :)

2012. jan. 28. 19:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Nagyon szép! Főleg ha az illető szereti az ilyen mintákat.:-)Nekem tetszik.
2012. febr. 10. 17:25
 27/27 anonim ***** válasza:

Imádom a kalocsai mintát, azon is gondolkodom, hogy magamra tetováltassam. Ez a ruha viszont deréktól lefelé nem tetszik, bár még egy a szabás is magyaros olyan értelemben, hogy a magyar menyasszonyok 90%-ának erre szokott esni a választása. Én személy szerint falra mászok ettől a tömegességtől. Maga a minta gyönyörű és a felső rész is. Én is régóta tervezgetem, hogy kalocsai mintás menyasszonyi ruhám lesz, de nekem olyan, hogy felül egy csipke borítás helyett csak fehérrel kivarrt kalocsai richelieu-vel legyen beborítva ( [link] ...csak ez persze a ruha formájára alakítva és úgy rávarrva a szatén alapra), alul pedig teljesen egyszerű tüll szoknya. És nem A vonalú, hanem báli fazon.

Annak, aki szerint ez ódivatú csak annyit mondanék, hogy a komódon valóban ódivatúan mutat, de modern dolgokat feldobni vele szerintem elég kreatív ötlet és a régi megújítása. Még szerencse, hogy sokan így vannak vele, és így nem vész el a népi kincsestárunk :)

2012. febr. 21. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!