Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ciki 34 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki 34 évesen fehér ruhába esküdni templomban? Már egy gyermek is van a volt páromtól, szóval nem most kezdjük az életet.

Figyelt kérdés
Szerencsére letagadhatok 4-5 évet, mindenhol lesziáznak, de mégis...nem nevetséges? És gyönyörű habos-babos a ruhám, nagyon jól áll. Mindkettőnknek első esküvő. Kérek véleményeket! :)
2012. jan. 25. 12:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

"az esküvöi ruha színe nem korhoz kötött."

Igaz. Az esküvői ruha színe az ártatlansághoz, vagyis a szüzességhez van kötve.

Na de manapság már ki megy szűzként férjhez...vedd csak fel, nem te leszel az első, sem az utolsó. Láttam én már 40+ nőcin is fehér menyasszonyi ruhát. (hozzáteszem szerintem az már röhejes, főleg, hogy legalább a 4. esküvője volt.)

2012. jan. 25. 15:35
 22/36 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Ha illik hozzád a ruha, tetszik, fel szeretnéd venni, akkor vedd! Attól hogy valaki elmúlt 30, nem kell szürke kiskosztümben férjhez mennie. Valószínű, a 22 éves fehér ruhás fátyolos menyasszony sem szűz. Látszik hogy mennyire várod az egészet, minden legyen úgy ahogy te akarod! Kár lenne ha mások véleménye miatt nem vehetnéd fel az álomruhád. :) (Először úgy olvastam, hogy csak a család és 1000 barát lesz ott :D)
2012. jan. 25. 16:08
 23/36 anonim ***** válasza:

Nem.:)

Van aki 50 évesen megy fehér ruhába, na az undorító.

2012. jan. 25. 18:38
 24/36 anonim ***** válasza:
Első voltam. Azt írtam, nem vennék fel habos-babot, de közben elgondolkodtam. Én nem fehér ruhában házasodtam, nagyon csóró esküvőnk volt, ezért vettem inkább egy ezüst szálakkal átszőtt estélyi ruhát. Hogy még ünnepélyesebb legyen, béreltem egy tiarát is. Akkor jó ötletnek tűnt, de ma nagyon bánom, hogy akkor nem volt és soha többet nem lesz rajtam fehér menyasszonyi ruha. Szóval azt mondom tedd meg :-)
2012. jan. 25. 19:27
 25/36 A kérdező kommentje:
Igen, azért gondolom én is, hogy később megbánnám, ha nem használnám ki ezt az egyetlen alkalmat, amikor tényleg különleges lehetnék. És persze nem lesz mit mutogatni a gyerekeknek, unokáknak esküvői képet. Emléknek is gyönyörű.
2012. jan. 25. 21:03
 26/36 A kérdező kommentje:
Kosztümöt, kisestélyit meg akármikor felvehetek még...de ilyen ruhát már nem. :)
2012. jan. 25. 21:03
 27/36 anonim ***** válasza:
Én is 34 éves voltam, s nekem is gyönyörű fehér menyasszonyi ruhám volt. Úgyhogy szerintem nyugodtan. A fehér az ártatlanság szine, ilyen erővel akkor senki ne vegyen fel fehéret. Egyébként nekem is volt/van gyermekem, s a férjem is ragaszkodott a fehér ruhához. Életem egyik gyönyörű napja volt!
2012. jan. 26. 09:34
 28/36 anonim ***** válasza:
Miért ne vehetne fel egy 34 éves nő fehér ruhát az esküvőjére?Fiatal nő vagy,nem öregasszony.
2012. jan. 26. 09:36
 29/36 anonim ***** válasza:

Szerintem minden nap légy különleges! ;) Biztosan az is vagy!

De a fehér ruhát nyugodtan vedd fel! :)

2012. jan. 26. 09:56
 30/36 A kérdező kommentje:
Igyekszem. :) Majd felrakok fotót a nagy napról, hogy mégis milyen voltam, ha ennyi időt áldoztatok rám. :)
2012. jan. 26. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!