Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ciki 34 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki 34 évesen fehér ruhába esküdni templomban? Már egy gyermek is van a volt páromtól, szóval nem most kezdjük az életet.

Figyelt kérdés
Szerencsére letagadhatok 4-5 évet, mindenhol lesziáznak, de mégis...nem nevetséges? És gyönyörű habos-babos a ruhám, nagyon jól áll. Mindkettőnknek első esküvő. Kérek véleményeket! :)
2012. jan. 25. 12:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
58%
Egy ismerősöm a kisfiuk első szülinapján esküdött fehér ruhában. Csodaszép menyasszony volt, jóképű vőlegény és tüneményes kisfiú, ahogy ott álltak karjukon a picivel, hát kevés szebb képet tudnék elképzelni.
2012. jan. 25. 12:37
 12/36 A kérdező kommentje:

Azért kaptam egy negatívat is...na nembaj.

A párom nem látta, majd akkor...

2012. jan. 25. 12:40
 13/36 anonim válasza:
62%
Szerintem nyugodtan felvehetsz fehér ruhát..Gratula egyébként :)
2012. jan. 25. 12:46
 14/36 anonim ***** válasza:
28%
Még szerencse, hogy a varrónőd fehér esküvői ruhát hozott, , és nem fekete temetésit. Akkor most temetni lennél kénytelen. Ennyi pénzért? A bolondnak is megérné..
2012. jan. 25. 12:48
 15/36 A kérdező kommentje:
Hálás is vagyok neki és van olyan szép, mint egy 150 ezres ruha, irtó szerencsém volt. Utána eladom, jelképes összegért.
2012. jan. 25. 12:55
 16/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! :)
2012. jan. 25. 13:15
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, ha te így érzed magad boldognak, hát így menj férjhez, senkinek semmi köze hozzá.

Én nem tenném, de ez én vagyok.

2012. jan. 25. 13:33
 18/36 A kérdező kommentje:
Csak a szűk család lesz és néhány ezer éves barát. Szóval senki idegen aki pofavizitelni jönne.
2012. jan. 25. 13:48
 19/36 anonim ***** válasza:
Igazából ma már teljesen mindegy miben mész férjhez. Láttam én már piros ruhás vagy kék ruhás mennyasszonyt is. Mindegyik szép volt. Ha már meg van a ruhád, akkor mindegy. Ha nem lett volna még ruhád, meg nagyon aggódtál volna akkor tanácsoltam volna egy tört fehér ruhát, nem sok tüllel. DE igazából te érzed mit szeretnél, ez a te napod! :)
2012. jan. 25. 14:25
 20/36 anonim ***** válasza:
Nálunk annyi a "kikötés" (már a templomban), hogy ha látványosan nem szűz a menyasszony, akkor fátyol ne legyen. :D De egyébként szerintem nyugodtan esküdj fehérben. :)
2012. jan. 25. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!