Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / asszonyok! Amikor vkinek a lánykori neve is bonyolult, hosszú, nehezen kimondható, és a férjének is, akkor miért jó mindkettőt használni kötőjellel?
Figyelt kérdés
Engem nem zavar, csak szerintem nem túl praktikus. Persze mindenkinek saját ízlése meg szíve joga, csak kíváncsi vagyok, hogy mégis miért választják sokan mégis ezt a megoldást.2012. jan. 25. 00:30
11/12 anonim válasza:
Igen, ám de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy "Nomen est omen" vagyis "A név az előjel" vagy Mondd meg a neved és megmondom ki vagy.
Én azonban büszkeségből tartottam meg a lánykori nevem! Mert büszke vagyok rá hogy úgy hívnak ahogy!
12/12 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy nincs túl egyszerű vezetéknevem, én szeretem, megszoktam, és nem szívesen válok meg tőle, viszont mivel tudom, hogy a páromnak jól esne, ha viselném a vezetéknevét valamilyen formában, így nekem is kötőjeles nevem lesz két hét múlva. Őszintén szólva kicsit zavar, hogy így nagyon hosszú lesz a teljes nevem, főleg, hogy két keresztnevem is van, amiből ráadásul a másodikat használom, de ez az egyetlen olyan megoldás, ami mindkettőnknek jó, így majd maximum többet kell betűznöm és magyarázkodnom kicsit :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!