Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiken 7-8 hós lesz a babájuk esküvőn! Hogy oldjátok meg? Ott lesz a Pici? Kivel? Ha nem, ki fog rá vigyázni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 15:17
1/11 anonim válasza:
Nálunk egy nagyon kedves lány lesz a bébiszitter, már régóta ismerem őt. Nincs valami ilyen ismerősöd:???akire rá mernéd bízni?
2/11 anonim válasza:
Ugyan nem 7-8 hónapos babám volt az esküvőn csak 4, de természetesen ott volt. Főként anyukám vigyázott rá, vagy "kézről-kézre járt".
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az ismeretségi körömben nincs olyan akire nyugodt szívvel rábíznám. 2. válaszoló: végig ott volt a babád? egész éjjel?
2009. máj. 28. 15:37
4/11 anonim válasza:
nekunk epp 8 hos lesz. egyszerre lesz a keresztelo es az eskuvo. kiveszunk egy szobat es babyfonnal oldjuk meg a dolgot. amugy delutani eskuvot tervezunk, de biztosan belenyulik az ejszakaba.
sok a pici gyerek a csaladban, es gondolom valaki mindig lesz keznel...
5/11 anonim válasza:
2. vagyok
Igen végig ott volt, de nekünk nem volt nagy lagzink. Nálunk a gyerekkel kezdetektől fogva úgy volt bevezetve a dolog, hogy jövünk-megyünk a ő vagy aludt kocsiban vagy babakocsiban. Illetve volt egy utazóágyunk, abba is alhatott. Sose voltam az a szülő, aki túl nagy rendszert visz a dolgokba (nem ragaszkodtam betegesen az időre véshez, olváshoz), így sokkal kényelmesebb volt mindenkinek.
6/11 anonim válasza:
Barátnőmék lagziján 6 hónapos volt a pici. Nekik mondjuk a háznál volt sátoros lagzi, és ők úgy oldották meg, hogy bevitték aludni a kicsit, aztán félóránkét váltották egymást. Persze nem ők, hanem a nagymamák, papák, rokonok. Főleg az idősebbek. De azért a barátnőm is rá tudott nézni néha-néha. Ha nektek nem otthon lesz, és van a lagzi helyen, egy kicsit csöndesebb lyuk, akkor te is megkérhetsz pár embert, hogy felváltva őrködjenek. Fél órát mindenki kibír. Az idősek úgy is elfáradnak, legalább így ők is pihenhetnek egy kicsit!:)
7/11 anonim válasza:
Pont azt akartam kivédeni, hogy kézről kézre járjon a gyerek. Még csak véletlenül sem akarom, hogy az örömszülők váltsák egymást a nagy napon, hiszen ott nekik is helyt kell állni. 1 éves lesz a lányom, már reggel jön a bébiszitter, hiszen nekem mennem kell fodrászhoz, kozmetikushoz; aztán délelőtt megyünk fotózásra gyerekestől, bébiszitterestől, mert a kicsi is meg lesz örökítve. A bébiszitter egészen 11-ig, éjfélig vigyázza a gyereket, aztán átadja a dédinek. A dédiék pont éjfél körül mennek haza, és viszik a lányt is. Mivel nem tudhatjuk, hogy meddig tart a mulatság, nem alhat otthon. Másnap délután kialudva a lagzi fáradalmait, megyünk a gyerekért. Elég kínlódás lenne, ha a gyerek kipihenten ébredne, mikor mi éppen a lefekvéshez készülünk. Tehát egy ekkora gyereket máshol kell altatni lagzi esetén. Ennél egyszerűbben ezt nem lehet megoldani, ha már előbb jött a gólya, mint a menyegző!
8/11 anonim válasza:
nekem rgy éves lesz a picim nyáron lesz az esküvőnk én csak az éjjeli szopi miatt aggódok le a ruha aztán vissza vagy nem is tudom hogy oldom meg....ötlet?
9/11 anonim válasza:
Ha még szoptatsz, az sokkal nehezebb, de én úgy oldanám meg, hogy elkezdeném félre tenni, lefejegetni a maradék tejcsiket a fagyasztóba. Hál' Istennek csak 1 napról van szó, biztosan össze tudsz addig annyit gyűjteni. Többet nem tudok segíteni, mert nem tudom, mit eszik a babád. Tápszer, pép, bébiétel? Cumisüvegből megeszi egyáltalán a kiolvasztott anyatejet?
10/11 anonim válasza:
anyatejes és nem kapott még üvegből nem tudom mi lesz de köszi az ötletet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!