Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők gyerekeként hogyan oldottátok, oldjátok meg pl. az ültetési rendet az esküvőn?
Ismerőseknél anya- apa ült a mennyaszonnyi asztalnál és mivel a 3. ragaszkodott ahhoz hogy ő is meglegyen hívva, őt beültették a vendégek közé a gyerekeivel!
Sztem ezt minden új párnak meg kell értenie, hiszen amikor összekerültek, tudta hogy van már egy családja. A gyerekem esküvője meg ugyanúgy fontos nap mindkét szülő életében és ezt tiszteletben kell tartani az újnak is! Nálunk anyósom az élettársával ült a mennyasszonyi asztalnál, apósom meg a vendégek közt az első helyeken az új családjával. Teljesen jó volt így mindenkinek. Ez főleg attól függ, mikor váltak el, milyen viszonyban vagy velük, az új párokkal stb.
végre valaki aki hasonló cipőben van és megérti a helyzetet! Anyukád, Apukád hol ült? Közel hozzátok, vagy még az sem. Mert én arra gondoltam, hogy nekik mégis csak mellettünk kéne ülniük. A sorrend, amit kitaláltam: Én, Apu, tesóm, Anyu, Anyu párja, stb...
Így Apu ás Anyu között lenne a tesóm és talán nem lenne gond. Te mit gondolsz erről? Szüleim beszélő viszonyban vannak, de nem a legjobb a kapcsolat
Én nagyon egyszerűen. Úgy, hogy apámat meg sem hívtam. Aki lek*rvázza a saját lányát, illetve nagykéssel kergeti részegen a családját, az nem érdemli meg.
Anyám egyébként egész jól viselte volna, ha meghívom apámat, legalábbis nekem azt mondta, hogy az sem lett volna gáz, ha egymás mellé ültetem őket, ő egyszerűen nem vett volna tudomást róla. De ez egy elég szélsőséges eset...
Én senkit nem hívtam meg az esküvőmre, volt is meglepetés. Két tanu, férjem és én. A legjobb volt a földön. (nem ment a megjegyzés, nem volt ideg, vita, stb.) Soha nem bántam meg. Azóta voltunk több esküvőn és egyre jobban megerősítették bennem és a férjemben is, komolyan, hogy jól csináltuk.
DE! Szerintem a legjobb az lenne, ha a szüleiddel leülnél, és a vőlegény szüleivel is és együtt megbeszélnétek ki hova szeretne ülni, biztosan boldogok lennének, ha beavatnátok őket és éreznék mennyire fontos nektek, hogy ők is jól érezzék magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!