Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elvált szülők gyerekeként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált szülők gyerekeként hogyan oldottátok, oldjátok meg pl. az ültetési rendet az esküvőn?

Figyelt kérdés
ahol az egyik szülőnek van újra párja.
2009. máj. 21. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ kijönnek-e egymással a válás után.
2009. máj. 21. 10:43
 2/10 A kérdező kommentje:
nem jönnek ki jól. Ezét kérdezem, egyébként nem lenne probléma. Nyilván miattam majd visszafogják magukat, de azt szeretném, ha mindenki jól érezné magát
2009. máj. 21. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerőseknél anya- apa ült a mennyaszonnyi asztalnál és mivel a 3. ragaszkodott ahhoz hogy ő is meglegyen hívva, őt beültették a vendégek közé a gyerekeivel!

Sztem ezt minden új párnak meg kell értenie, hiszen amikor összekerültek, tudta hogy van már egy családja. A gyerekem esküvője meg ugyanúgy fontos nap mindkét szülő életében és ezt tiszteletben kell tartani az újnak is! Nálunk anyósom az élettársával ült a mennyasszonyi asztalnál, apósom meg a vendégek közt az első helyeken az új családjával. Teljesen jó volt így mindenkinek. Ez főleg attól függ, mikor váltak el, milyen viszonyban vagy velük, az új párokkal stb.

2009. máj. 21. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elváltak a szüleim de anya ujra férjhez ment. Apa nem. Nálunk nem volt ültetési rend mindenki oda ült ahol szimpatikus volt neki. A két családi kör nem ismerte egymást(enyém meg a férjemé) de frankón keveredtek és nem volt gond.:)
2009. máj. 24. 15:33
 5/10 A kérdező kommentje:

végre valaki aki hasonló cipőben van és megérti a helyzetet! Anyukád, Apukád hol ült? Közel hozzátok, vagy még az sem. Mert én arra gondoltam, hogy nekik mégis csak mellettünk kéne ülniük. A sorrend, amit kitaláltam: Én, Apu, tesóm, Anyu, Anyu párja, stb...

Így Apu ás Anyu között lenne a tesóm és talán nem lenne gond. Te mit gondolsz erről? Szüleim beszélő viszonyban vannak, de nem a legjobb a kapcsolat

2009. máj. 25. 09:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Most voltam egy ilyen esküvőn. A főasztalnál, ahol a menyasszony és a vőlegény ült, a menyasszony jobbján ült az édesanyja, mellette az új párja, a vőlegény balján ült a menyasszony /elvált/ édesapja és az új párja, mindkét oldalán, ezután a fiatal párnak mindkét oldalán ültek a tanuk, majd a vőlegéány oldalán a tanu után a vőlegény édesanyja /apja már nem élt/ és egyetlen lánytesvére. Tehát a főasztalnál a szülőkön kívül csak a tanuk ültek. Az összes többi vendég az éttereme hosszú asztalainál, előre kitett névkártyák előtt.
2009. aug. 5. 17:00
 7/10 anonim válasza:
Nekünk most májusba volt az esküvőnk.Az én szüleim is elváltak.Egyáltalán nem beszélnek.Mi úgy oldottuk meg hogy mellettem a tanum a férjével,utána apu+párja,utána 2 unokatesóm(tanumnak a gyerekei)aztán a tesóm,utána anyu+párja.semmi gond nem volt szerencsére!
2009. aug. 5. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon egyszerűen. Úgy, hogy apámat meg sem hívtam. Aki lek*rvázza a saját lányát, illetve nagykéssel kergeti részegen a családját, az nem érdemli meg.

Anyám egyébként egész jól viselte volna, ha meghívom apámat, legalábbis nekem azt mondta, hogy az sem lett volna gáz, ha egymás mellé ültetem őket, ő egyszerűen nem vett volna tudomást róla. De ez egy elég szélsőséges eset...

2009. aug. 5. 23:09
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Én senkit nem hívtam meg az esküvőmre, volt is meglepetés. Két tanu, férjem és én. A legjobb volt a földön. (nem ment a megjegyzés, nem volt ideg, vita, stb.) Soha nem bántam meg. Azóta voltunk több esküvőn és egyre jobban megerősítették bennem és a férjemben is, komolyan, hogy jól csináltuk.

DE! Szerintem a legjobb az lenne, ha a szüleiddel leülnél, és a vőlegény szüleivel is és együtt megbeszélnétek ki hova szeretne ülni, biztosan boldogok lennének, ha beavatnátok őket és éreznék mennyire fontos nektek, hogy ők is jól érezzék magukat.

2009. aug. 6. 14:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már túl vagyunk a nagy napon és minden jól sikerült! :)
2009. aug. 12. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!