Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti esküvő előtt jártatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti esküvő előtt jártatok szoliba vagy napoztatok, hogy szép barnák legyetek?

Figyelt kérdés
Szoláriumba én sose járok... Most gondoltam rá:-)
2012. jan. 22. 12:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%

Szoláriumoztam, de csak módjával. Mivel előtte is elmentem évente néhányszor, már ismertem a hatását. Nálunk májusban volt az esküvő, én márciusban elkezdtem, hetente 1x 5 percre, amit áprilisban heti 2x5 percre emeltem fel. Ez kellemes enyhe barna bőrszínt adott, teljesen természetes árnylatban. Mivel én nagyon fehér bőrű vagyok és le is égek, ezért volt ilyen alacsony az adag, de szerintem amúgy sem kell túlzásba vinni. Mindenképpen álló szoláriumot javaslok én is. Ha mégsem mered bevállalni a szoláriumot, esetleg próbálkozhatsz kozmetikusok által végzett barnítóspray-t. Őszintén én ettől jobban félnék, bár ez csak a bőr felső rétegét színezi, itt erősek lehetnek az árnyalatok.

Ja, sok boldogságot nektek! :)

2012. jan. 22. 14:47
 22/29 anonim ***** válasza:
73%
Sokkal szebb a fehér bőrön a menyasszonyi ruha mint a barnán. Főleg ha előtte sose voltál szolibarna, akkor értelmetlen, lehet hogy nem is áll jól neked. Főleg hogy mindenkinek a saját bőrszíne áll a legjobban, mivel az az egészséges. Ez mindig így volt, mindig így lesz. A bőrhibák meg ugyanúgy látszanak mindenféle bőrön, nekem senki ne mondja hogy nem. Persze talán ha négerbarnára sül valaki akkor nem látszik...de ez szerencsére ritka.
2012. jan. 22. 14:57
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
hófehér a bőröm... soha nem szoliztam és csak azért mert az esküvőm lesz, még nem vitt rá a lélek...
2012. jan. 22. 15:22
 24/29 anonim ***** válasza:
nem szoliztam, fehér bőrű vagyok, hülyén nézett volna ki, h a mindig fehér bőrű csaj beállít barnán, mikor nem is nyaralt még. Esetleg bőrszépítő jelleggel 2* elmehettem volna, de max ennyi.
2012. jan. 22. 16:35
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szerintem a szolit kihagyom:-)
2012. jan. 22. 18:40
 26/29 anonim ***** válasza:
43%
Aki nem bírja a napot/szolit, annak is van jó megoldás. 5-6ezerér lefújnak szép barnára (te választhatsz árnyalatot), 1-2 hét alatt fokozatosan kikopik. Nagyon jó megoldás, nem ártalmas. A korábbi 3 linkelt kép közül a középső szép, de az első és a harmadik... haldokolnak szegények? Nem kell csokibarnának lenni, de egy az enyhén napbarnított bőr mindenkinek jól áll!
2012. jan. 22. 18:54
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem óriási különbség van szolibarna meg a szabad ég alatti barnuláson!! A sógornőm csokira süttette magát szoliban, rettenetesen nézett ki az esküvőjén. Egy természetes bőrt, gyönyörűen lehet sminkelni, nem csúfítanám a bőröm egy sárgás árnyalattal...nekem is idén lesz az egyházi esküvőm nyáron, de csak a strandon süttetem magam. :) A szoláriumos bőr nem vonzó, ha elhiszitek,ha nem...
2012. jan. 23. 08:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Jó tanacs nehogy esküvőd előtt kipróbáld a lefujást.én tanny nevezetű lefujast kiprobaltam olyan sarga lettem hogy durva meg foltos szerencse nem esküvő előtt volt.szép kis ártátlan fehér bőröm volt esküvőn és nem bántám meg.
2012. jan. 23. 10:09
 29/29 anonim ***** válasza:
Skandináviában élek, ahol nehéz lebarnulni természetesen. Ennek ellenére nem tervezek szolit, mert ne szeretem. Sötét haj és fehér bőr nagyon szép szerintem :)
2012. máj. 2. 04:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!