Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti esküvő előtt jártatok szoliba vagy napoztatok, hogy szép barnák legyetek?
van akinek rosszul áll a fehér bőr van akinek jól áll.
sztem
Én nem járta sokáig, majd kb. 6* elmentem és azt vettem észre hogy sok apró anyajegyem lett. :-( Megbántam.
Ha barna szeretnél lenni akkor vegyél karotta olajat (A-vitamin származék) Egy mokkás kanállal kell bevenni naponta és ha egyszer elmész szolizni vagy egyszer kimész a napra gyönyörű barna lesz a bőröd. Én egy hétvége alatt csoki leszek, megszoktak döbbenni, hogy mikor barnultam le így?
fehér gandalf válasza:
"Én minden tavasszal és nyáron járok"
amikor süt a nap csak akk jársz el szoláriumba?
why?
Azért, mert tavasszal és nyáron látszik ki az ember bőréből a legtöbb, én pedig nem szeretem, amikor sápadt és beteges hatású vagyok a fehér bőrrel.
Tudom hogy most a fehér bőr a divat, mert a vámpírfilmek hódítanak, de én sosem voltam birka, aki "ha a fehér a divat akkor én is lesápulok".
És hiába süt a Nap, kedves okoskodó-kötözködő válaszoló, egy erkély nélküli panelban nincs esélyem napozni. A munkám miatt pedig sok más helyre sem igazán, de tudom, tudom, most majd megkapom az észosztást mert manapság ha valaki szoliba jár az szinte Istenkáromlás a sápatagok szerint...
Akik lepontoztak, ne aggódjatok, amint vége a vámpírfilmek korszakának, megint jártok majd Ti is szoláriumba. És tényleg jellegtelen a fehér ruha és a fehér bőr együtt, akkor is, ha azt hiszitek, jól néztek ki vele.
"bár a szolis barna mindenkin csúnya...)"
Kicsikét buta vagy. A bőr alatti pigmentek ugyanúgy jönnek elő szoli, mint Nap hatására, tehát nincs olyan hogy szolisbarna. Sajnos a mai lányok azt hiszik, a fehér bőr mindenkinek jóűl áll. Pedig nagyon kevés nő szép hófehéren, sokan csak hiszik, hogy azok, de valójában vérszegénynek és jelentéktelennek tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!