Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti esküvő előtt jártatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti esküvő előtt jártatok szoliba vagy napoztatok, hogy szép barnák legyetek?

Figyelt kérdés
Szoláriumba én sose járok... Most gondoltam rá:-)
2012. jan. 22. 12:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
Én jártam, mert amúgy is járok. De szerintem ha egyébként ez neked nem stílusod, akkor felesleges.
2012. jan. 22. 12:59
 2/29 anonim ***** válasza:
22%
Én minden tavasszal és nyáron járok, ezért az esküvőn is barna voltam. De a fehér bőr+fehér ruha+ szőke haj (nekem szőke a hajam) nagyon semmilyennek tűnt volna amúgy is.
2012. jan. 22. 13:01
 3/29 anonim ***** válasza:
97%
Tudom senki nem fog megérteni, de én ÖRÜLÖK hogy szép fehér a bőröm. Sőt másokon is ezt látom szépnek, nem a szolis sárgásbarnát. Fura mi?
2012. jan. 22. 13:06
 4/29 fehér gandalf ***** válasza:
88%

van akinek rosszul áll a fehér bőr van akinek jól áll.

sztem

2012. jan. 22. 13:08
 5/29 anonim ***** válasza:
64%

Én nem járta sokáig, majd kb. 6* elmentem és azt vettem észre hogy sok apró anyajegyem lett. :-( Megbántam.

Ha barna szeretnél lenni akkor vegyél karotta olajat (A-vitamin származék) Egy mokkás kanállal kell bevenni naponta és ha egyszer elmész szolizni vagy egyszer kimész a napra gyönyörű barna lesz a bőröd. Én egy hétvége alatt csoki leszek, megszoktak döbbenni, hogy mikor barnultam le így?

2012. jan. 22. 13:12
 6/29 fehér gandalf ***** válasza:
36%
az olaj nem biztos h jó volt egy haverom aki használta azért mert ilyen metrosexuális volt és elkeztett hámlani tőle a bőre.
2012. jan. 22. 13:14
 7/29 anonim ***** válasza:
94%
Világ életemben hófehérke voltam. 9 évesen az élet megajándékozott melanomával, ha nap ér magas faktorszámú fényvédő nélkül már jönnek is az anyajegyek (amiből így is túl sok van rajtam), szoliznom egyenesen tilos, summasummarum, biztos, hogy nem fogok eljárni. Én szeretem magam hófehérkén, a párom így szeret, miért változtassam meg egy ilyen jellemző vonásom egy napra, mert egyeseknek nem tetszik a fehér bőr, fehér ruhával. Valakinek jól áll a barna szín (bár a szolis barna mindenkin csúnya...), rajtam a fehér a szép. A szőkésbarna hajam, zöld szemem, színes virágok majd ellensúlyozzák a fehéret.
2012. jan. 22. 13:17
 8/29 anonim ***** válasza:
32%

fehér gandalf válasza:

"Én minden tavasszal és nyáron járok"

amikor süt a nap csak akk jársz el szoláriumba?

why?

Azért, mert tavasszal és nyáron látszik ki az ember bőréből a legtöbb, én pedig nem szeretem, amikor sápadt és beteges hatású vagyok a fehér bőrrel.

Tudom hogy most a fehér bőr a divat, mert a vámpírfilmek hódítanak, de én sosem voltam birka, aki "ha a fehér a divat akkor én is lesápulok".

És hiába süt a Nap, kedves okoskodó-kötözködő válaszoló, egy erkély nélküli panelban nincs esélyem napozni. A munkám miatt pedig sok más helyre sem igazán, de tudom, tudom, most majd megkapom az észosztást mert manapság ha valaki szoliba jár az szinte Istenkáromlás a sápatagok szerint...

Akik lepontoztak, ne aggódjatok, amint vége a vámpírfilmek korszakának, megint jártok majd Ti is szoláriumba. És tényleg jellegtelen a fehér ruha és a fehér bőr együtt, akkor is, ha azt hiszitek, jól néztek ki vele.

2012. jan. 22. 13:19
 9/29 anonim ***** válasza:
11%

"bár a szolis barna mindenkin csúnya...)"

Kicsikét buta vagy. A bőr alatti pigmentek ugyanúgy jönnek elő szoli, mint Nap hatására, tehát nincs olyan hogy szolisbarna. Sajnos a mai lányok azt hiszik, a fehér bőr mindenkinek jóűl áll. Pedig nagyon kevés nő szép hófehéren, sokan csak hiszik, hogy azok, de valójában vérszegénynek és jelentéktelennek tűnnek.

2012. jan. 22. 13:21
 10/29 anonim ***** válasza:
22%
Amikor fehér a bőröm, rendszerint kérdezgetik, hogy beteg vagy? - én személy szerint ezért szeretek szoláriumba járni. Esküvő előtt pláne jót tesz, ha kicsi egészséges színt szed fel az ember, mert jobban mutat a fehér ruhával.
2012. jan. 22. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!