Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti esküvő előtt jártatok szoliba vagy napoztatok, hogy szép barnák legyetek?
A 79%-os bekattant. Nem kell 6db választ adnod egy kérdésre, pláne nem kell másokat győzködnöd. Megszállott vagy.
Én nem jártam sem szolizni, sem napozni a májusi esküvőm előtt.
79%-os, nincs igazad. A szolis barna egyáltalán nem olyan, mint a nap általi barnaság, ennek nagyon egyszerű oka van: A szoliban ugyan nincs UVB, ami a napsugárzásban igen (ez nem engedi kifakulni egyébként a barnaságot, viszont ez okozza az égést is), viszont sokszoros UVA van benne (ezért nem kell órákig benne lenni, mint napozásnál), ami nem ugyanúgy hat a pigmenttermelésre. Ezért van a szolisoknak kicsit más barnasága. Ahogy van egészséges barna szín, úgy van egészséges fehér is. Szerencsére olyan a bőröm, mint egy porcelánbabának, nincs bőrhibám (az anyajegyeken kívül, de azok ugyanúgy lennének barna bőrrel is), és miért legyek egy napra barna, ha soha életemben nem voltam az? Hófehérkén szeret a párom, és én hófehéren vagyok szép, nem természetellenes barnán (a természetellenest természetesen csak magamra értem). Nem csak a barna lehet szép.
Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szeretném, ha egy csokibarna kacsacsőrű emlős fogadna az oltárnál egyik napról a másikra.... Biztos bennem van a hiba...
Az én szerelmem fehér bőrű, és gyönyörű így, miért akarna rajta változtatni? Nem annyira hülye, hogy menjen a tömeg után és divatból tönkretegye a bőrét.
Hú, nekem világos a bőröm, rikító kék a szemem és sötétbarna (majdnem fekete) a hajam! Mindenki azt mondja hogy nekem a világos bőr áll jól, amúgy is érzékeny vagyok a napra :)
úgy nézek ki, mint Hófehérke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!