Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti esküvő előtt jártatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti esküvő előtt jártatok szoliba vagy napoztatok, hogy szép barnák legyetek?

Figyelt kérdés
Szoláriumba én sose járok... Most gondoltam rá:-)
2012. jan. 22. 12:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
12%
Hát nekem meg pl pár éve tél után a bőröm a legkisebb naptól is lepirul (szedtem akkor egy gyógyszert a pattanásaimra, amitől akkor fényérzékeny lettem, előtte könnyen lebarnultam, sose égtem le)... ha nem megyek el néha szolizni a napos idő előtt, leégek csak.. Sose ártott semmit. De ez mindenkinél máshogy van, menj el ha gondolod, próbáld ki. Keress olyan helyet, ahol csokicsöves szoli van, és ne menj 10-15 percre, csak 5 percekre, heti 2 esetleg 3 alkalommal, és az ottani csajok is általában tök jó fejek, akármit kérdezel. Ja és ajánlom az álló szolit, mert pl én a fekvőben, ahol leért a hátam meg a fenekem az üvegre, ott mindig leégett, többi helyen TELJESEN EGÉSZSÉGES SZÍNŰ barna lett.. :D (nem sárga, meg fene tudja, az a nagyon durva szolisoknak lesz, sok idő után, és a rossz szolitól)
2012. jan. 22. 13:23
 12/29 anonim ***** válasza:
42%
A hófehér bőr csak makulátlan bőrön mutat jól. Sokan ezzel a szabállyal nincsenek tisztában, csak azt nézik hogy "ami nem szolis az természetes" - igen ám, de a természetesség nem mindig a legszebb.
2012. jan. 22. 13:23
 13/29 anonim ***** válasza:
55%
Most is pl voltam kétszer az utóbbi egy héten, előtte utoljára az előző nyár előtt voltam, és most tök kellemes halvány barna színem van :) nekem jobban is áll így, mindenki mondja. Sokan el se hiszik hogy szolizok évente pár alkalommal.
2012. jan. 22. 13:24
 14/29 anonim ***** válasza:
37%
Egy menyasszonynál pláne rettentő ronda tud lenni, amikor a fehér bőrén minden egyes bőrhiba meglátszik. Az egészséges barna bőr a legelőnyösebb, pár alkalommal érdemes előtte elmenni, hogy ne hass sápatagon és betegesen.
2012. jan. 22. 13:25
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

A 79%-os bekattant. Nem kell 6db választ adnod egy kérdésre, pláne nem kell másokat győzködnöd. Megszállott vagy.

Én nem jártam sem szolizni, sem napozni a májusi esküvőm előtt.

2012. jan. 22. 13:37
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

79%-os, nincs igazad. A szolis barna egyáltalán nem olyan, mint a nap általi barnaság, ennek nagyon egyszerű oka van: A szoliban ugyan nincs UVB, ami a napsugárzásban igen (ez nem engedi kifakulni egyébként a barnaságot, viszont ez okozza az égést is), viszont sokszoros UVA van benne (ezért nem kell órákig benne lenni, mint napozásnál), ami nem ugyanúgy hat a pigmenttermelésre. Ezért van a szolisoknak kicsit más barnasága. Ahogy van egészséges barna szín, úgy van egészséges fehér is. Szerencsére olyan a bőröm, mint egy porcelánbabának, nincs bőrhibám (az anyajegyeken kívül, de azok ugyanúgy lennének barna bőrrel is), és miért legyek egy napra barna, ha soha életemben nem voltam az? Hófehérkén szeret a párom, és én hófehéren vagyok szép, nem természetellenes barnán (a természetellenest természetesen csak magamra értem). Nem csak a barna lehet szép.

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 22. 13:38
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szeretném, ha egy csokibarna kacsacsőrű emlős fogadna az oltárnál egyik napról a másikra.... Biztos bennem van a hiba...

Az én szerelmem fehér bőrű, és gyönyörű így, miért akarna rajta változtatni? Nem annyira hülye, hogy menjen a tömeg után és divatból tönkretegye a bőrét.

2012. jan. 22. 14:06
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Undorodom a barna bőrtől, főleg ha mellé valakinek szőke a haja. Nekem tetszik a "beteges", "sápadt" hófehér bőr. A vámpírok meg menjenek a halálba.
2012. jan. 22. 14:32
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

Hú, nekem világos a bőröm, rikító kék a szemem és sötétbarna (majdnem fekete) a hajam! Mindenki azt mondja hogy nekem a világos bőr áll jól, amúgy is érzékeny vagyok a napra :)

úgy nézek ki, mint Hófehérke :)

2012. jan. 22. 14:41
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert nem akarok cigusnak latszani
2012. jan. 22. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!