Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hogyan lehetne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy úgy néz ki, hogy előbb utóbb elvesz a párom. Szeretnénk lakodalmat, de elég nehéz lesz, mivel a szüleim elváltak már vagy 12 éve, de a két család azóta sem beszél egymással, pedig egy településen élnek. Azonban nem csak, hogy nem beszélnek, de még azt sem bírják ki, hogy ha elmennek egy utcában, akkor ne kiabálják meg egymást. Volt már itt minden. Fojtogatás, üldözés, késelési kísérlet, verekedések. A helyzet totoál reménytelen. Totálisan elképzelhetetlen, hogy a két családot összeeresszem, , mert akkor tuti haláleset történne, minimum 1. Azt meg nem szeretném, hogy erről maradjon emlékezetes az esküvőnk napja. Én szeretnék menyasszony lenni, meg, hogy a húgom lehessen a koszorúslányom, de se anyámat, se apámat nem hagyhatom ki a buliból.

Ha valakinek van vmi ötlete, az kérem segítsen.

2012. jan. 21. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, én nem merném őket meghívni. Egész nap görcsben állna a gyomrom, h mikor tör ki a balhé. Nem lenne őszinte a mosolyom a fotókon, az tuti.
2012. jan. 21. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Már miért ne hagyhatnád ki őket a buliból? Összehívnám őket, de tényleg! Megmondanám mondjuk apának, hogy márpedig most átjössz velem anyához és beszélünk. Leültetném őket és megmondanám, hogyha nem tudnak viselkedni, akkor nem lesznek ott az esküvőmön. Ezt tudom tanácsolni. És majd eldöntöd a reakciójuk alapján, hogy meghívd őket vagy sem.
2012. jan. 21. 21:08
 3/8 anonim válasza:
Én a saját (hasonló) helyzetemből tudok kiindulni és azt tudom tanácsolni ami nálunk már elég megszokott a családi eseményeken. Szerintem az esküvőn csak a békésebb közeli nagyon szűk család legyen ott és ha lesz lakodalom is akkor egy nagy helyett csinálj kettő kicsit, az egyikre a család egyik felét a másikra a másik felét hívd. Akkor biztos nem lesz veszekedés.
2012. jan. 21. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Én megmondtam nekik, hogy nem kell egymáshoz szólniuk, még köszönniük sem, de ha balhét kezdeményeznek, akkor azonnal mehetnek mindketten és én nagyon, nagyon, de nagyon sokáig fogok haragudni rájuk és egy darabig (de lehet soha többé) nem is szólok hozzájuk. Szóval csak akkor jöjjenek, ha ehhez tudják magukat tartani. Bevált. :)
2012. jan. 21. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
ez ugye cigány család?
2012. jan. 21. 21:20
 6/8 A kérdező kommentje:

NEM, mi nem vagyunk cigányok, a legkisebb mértékben SEM!!!

A válaszokat köszönöm szépen, mondjuk annyi van, hogy tul. képen nem is a közvetlen szüleim, hanem az apai nagyszüleim, meg anyám új férjének a szülei között áll a bál, de lefogok ülni majd velük és közlöm a tényeket, aztán levonom a konzekvenciát. Ez tuti működni fog és nagyon szépen köszönöm még egyszer.

2012. jan. 21. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
hivd meg akkor a szuleidet, az anyukad uj ferjenek a szulei pedig neked nem rokonaid, max muanyagnagyszulok, maradjanak otthon, plane ha ennyire antiszoialisak, es akkor meg a te igaz nagyszuleid is ott lehetnek.
2012. jan. 22. 09:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az utolsó írta. Anyukád új férjének a szüleihez neked az ég világon semmi közöd. Nem kell őket meghívni. Így pedig mindenki ott lehet, akit szeretsz.
2012. jan. 22. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!