Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári esküvő. Tanúkat lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári esküvő. Tanúkat lehet kérni az anyakönyvvezetőtől?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Behív két alkalmazottat az önkormányzattól. Okosabb,ha előre szóltok neki.
2012. jan. 21. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Szombaton nincs ügyfélfogadás az önkormányzatnál, nincs bent senki. Az esküvők meg szombaton vannak. Nincs két ismerősöd, akik elmennének tanúnak?
2012. jan. 21. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Válasz 2 szimpatikus embert az utcáról. Mondjuk egy párocskát.
2012. jan. 21. 20:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehetnének tanúink a családból, de nem szeretnénk, mert nem akarunk vendégeket, és sértődés lenne belőle, hogy pl. egyik tesóm jöhet, másik nem.
2012. jan. 21. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, akkor se vendégetek nem lesz, se tanútok.Csak ketten mennétek oda.Az anyakönyvvezetővel meg lehet beszélni, hogy egy hétköznap, munkaidőben két hivatali dolgozóval adjon össze titeket.Az is ugyanolyan érvényes házasság lesz, mintha 500 ember nézné.Én már voltam így tanú. Sok boldogságot hozzá.
2012. jan. 21. 21:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem így akarjuk! Maga a kérdésem is felvetés jellegű, csak elképzelés. Tudod, mi lenne ha...Nem akarok hétköznapi esküvőt.
2012. jan. 22. 09:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi titokban házasodtunk, csak a legjobb barátainkat avattuk be, és ők voltak a tanúink. A harmadik legjobb barát fotózott. 5 személyes esküvőnk volt. Illetve 6, mert akkor voltam babavárás legelején :)
2012. jan. 22. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!