Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom református vallású én viszont semmilyen. Ha templomban szeretnénk esküdni nekem is fel kell vennem a vallást?
Figyelt kérdés
Mi ennek a módja? Kell járnunk jegyesoktatásra? Ez körülbelül mennyi időt venne igénybe?2012. jan. 20. 18:30
1/17 anonim válasza:
Ezek már szerintem annyira anem számitanak manapság,miután a fehér ruhát is csak szüzek vehetnék fel,mégis minden mennyasszony megjárta már az ágyat.Kettó némelyik papnál pénzért el lehet mismásolni a jegyesokatatást stb-t is.
2/17 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy nem vallásos ember miért akar templomi esküvőt.
3/17 anonim válasza:
Nem kell. A református lelkész összead benneteket így is. Nem tudok róla, hogy lenne jegyesoktatás a reformátusoknál.Bementek a vőlegényeddel a parókiára és megbeszélitek a lelkésszel a részleteket. Sok boldogságot kívánok nektek.
4/17 anonim válasza:
Tudtommal csak a Római katolikusoknál van jegyesoktatás, de ahogy előttem írták, parókián megmondják.
5/17 anonim válasza:
Tetesd át a vallás kategóriába, azt hiszem van egy reormátus lelkész, aki rendszeres osztja jehova tanúit, szerintem ó segít neked.
6/17 anonim válasza:
Ha a párod református, ő tudja a kérdéseidre a választ.
7/17 A kérdező kommentje:
Azért szeretnénk templomban esküdni, mert ez a páromnak és a családnak is fontos! Nem brahiból...
Az értékes válaszokat nagyon köszönöm!
2012. jan. 20. 19:16
8/17 anonim válasza:
nem igaz, h poganykent lehet reformatus eskuvotd. meg kell keresztelkedned, de mas kotelezettseged nincs.
9/17 anonim válasza:
A keresztelkedés az biztosan kelleni fog.
Nekünk be kell mutatni a keresztlevelet.
10/17 anonim válasza:
Keresztlevél nélkül is összeadnak püspöki engedéllyel (a katolikusoknál így van, gondolom, a reformátusoknál pláne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!