Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyaszonnyi ruha varatás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyaszonnyi ruha varatás?

Figyelt kérdés
Olyan varrónőt keresek Heves megye vagy Budapest aki mennyasszonyi ruhákat varr szépen ès korrekt áron.
2012. jan. 19. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
rr
2012. jan. 19. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
Segíteni nem tudok, de nem ajánlom... Ha a kész ruhát felpróbálod, ha jól áll, megveszed, ha nem áll jól (lehet a legszebb ruha!), nem. Varratásnál ez nem lehetséges.
2012. jan. 19. 21:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesìrási hibáèrt szerintem te is tévedsz néha ;)
2012. jan. 19. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Második: és arra nem gondoltál, hogy a kérdező már végigjárt egy tucat szalont, kiválasztotta a neki tetsző fazont és az alapján akar egy sajátot varratni? És mivel kitűnik a kérdésből: a munkájára igényes varrónőt keres, akkor nyilván a végeredménnyel is elégedett lenne.
2012. jan. 19. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
látszik, hogy a 2. válaszadó még életében nem varratott, és meggyőződése, hogy a "kész" ruhákat ragasztják, vagy valahogyan egészben pottyannak le az égből...
2012. jan. 19. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
12%

21.38.

Szerintem is. De egyelőre úgy tűnik, az én válaszom semmivel sem haszontalanabb a többiekénél.

Sok boldogságot!

2012. jan. 19. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Hát bevallom, hogy menyasszonyi ruhát tényleg nem... (és volt már esküvő)

A húgom viszont igen...

És egyéb ruhát már varrattam varrónővel, igaz, csak kettőt próbáltam, a város által legjobbak tartottakat. Aztán feladtam. Mert az eredmény meg sem közelítette a katalógusban szereplő, photoshoppal megígazított, kiretusált ruhát...

De nekem aztán mindegy, higgyétek el, csak segíteni akartam.

2012. jan. 19. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Én itt varrattam 2010-ben a ruhámat és nem sokkal került többe, mintha kölcsönöztem volna. Kész ruha megvételének pedig töredéke volt.

Többször próbáltam menet közben, így pontosan az alakomra lett igazítva.

2012. jan. 20. 11:24
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
Jó tapasztalatom van varrónővel, egy elég bonyolult hátul keresztpántos ruhát nagyon szépen megoldott, tényleg úgy néz ki, mint a katalógusban! Most pedig az esküvőmre varratom a menyasszonyi ruhát (Szegeden), voltak kétségeim felőle, de láttam a munkáit és szépen dolgozik. A másik kérdés, hogy 3 ruhát mixeltetek össze, mert mindegyikből hiányzott valami és így lesz teljesen olyan, mint az álmom. :)
2012. jan. 20. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!